Közösségi oldalak

Hírek

Elzárást javasolt a BJÜ a 33 éves büntetett előéletű nagykamarási nőnek

Kisebb értékre elkövetett lopás 2 rendbeli vétsége miatt emelt vádat a Battonyai Járási Ügyészség és vádiratában elzárás büntetés kiszabására tett indítványt egy 33 éves büntetett előéletű nagykamarási nővel szemben, aki szexuális szolgáltatás nyújtása során kizsebelte a vendégeit. Az ügyészség indítványa szerint a sértettek részére okozott kárt is meg kell majd térítenie.

A nő 2022 májusában és azt megelőzően is rendszeres jövedelemre tett szert abból, hogy ellenérték fejében szexuális szolgáltatást nyújtott.

Az egyik internetes portálon hirdette a szolgáltatásait, majd előzetes telefonos egyeztetést követően a lakásán fogadta az érdeklődőket. 2022. április 16-án, a késő esti órákban ebből a célból kereste fel őt egy férfi. A férfi a nő kérésére előre kifizette a megbeszélt szolgáltatás ellenértékét, majd együtt megfürödtek. Ennek során azonban a nő – arra hivatkozva, hogy hoz törülközőt – a fürdőszobából visszament a szobába és a férfi őrizetlenül hagyott övtáskájából jogtalan eltulajdonítási szándékkal magához vett 80.000.-Ft-ot, amit elrejtett a házban. Ezt követően, szexuális szolgáltatás nyújtása után, egy fogadott telefonhívásra hivatkozással sürgős távozásra szólította fel a férfit. A sértett a ház közelében észlelte, hogy nincs meg a pénze, majd mivel telefonon hiába kérte azt vissza a nőtől, értesítette a rendőrséget.

A nő 2022. május 22-én, a késő esti órákban ismét egy férfit fogadott a házában, aki szintén előre kifizette a szolgáltatás ellenértékét. Miután a férfi a konyhában levetkőzött, a nő bevezette a szobába, azonban a szexuális szolgáltatás nyújtása előtt pár percre kiment a konyhába és ott jogtalan eltulajdonítás szándékával a sértett nadrágjából kivette az abban lévő pénztárcát, abból pedig elvett 200.000.-Ft-ot; a tárcát a nadrág zsebébe visszatette, a bankjegyeket pedig lakása folyosóján a linóleum alatt elrejtette. A férfi a távozása során, még a ház udvarán észlelte, hogy meglopták, de a nő kizavarta az udvarból, ezért a sértett azonnal rendőrt hívott – tájékoztatta portálunkat Dr. B. Nagy Barbara főügyészségi ügyész, sajtószóvivő.