Közösségi oldalak

Hírek

Egy drogos és egy piás miatt történt intézkedés, valamint egy férfit is elfogtak

Gyulán, a Béke sugárúton, 2022. szeptember 2-án 22 óra 45 perc körül a Gyulai Rendőrkapitányság balesethelyszínelője leállított egy autót, amelyben hárman ültek. Egy férfi vezetett, két nő utazott vele, mindhárman zavartan viselkedtek. A férfinél és az egyik nőnél a rendőr kábítószer gyanúját keltő fehér, kristályos anyagot talált, a harmadik nőnek pedig a lakásán volt szárított növényi őrlemény. A férfi elismerte, hogy mielőtt elindult az autóval, fogyasztott a kristályos anyagból. A Gyulai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el, és a kábítószer gyanúját keltő anyagokat lefoglalta.

Békés megyében 2022. szeptember 2-án egy férfit és egy nőt állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. A férfi segédmotoros kerékpárral közlekedett a 44-es főúton, a nő személygépkocsit vezetett és Mezőberényben, a Kinizsi Pál utcában állították le. Miután mindkettőjüknél nemcsak a helyszíni szondáztatás, hanem a rendőrkapitányságokon végzett két további légalkohol mérés is pozitív eredményt hozott, a rendőrök a nőtől elvették a vezetői engedélyét, és mindkettőjük ellen büntetőfeljelentést tettek.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2022. szeptember 2-án elfogtak egy budapesti férfit, akinek az egyik fővárosi rendőrkapitányság hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetése miatt elrendelte a körözését. A 43 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.