Közösségi oldalak

Hírek

A Párbeszéd is támogatja Miklós Attilát Békéscsabán az előválasztáson

Miklós Attila, a Magyar Szocialista Párt békéscsabai képviselője, indul az előválasztáson. A politikust saját pártján kívül a Párbeszéd is támogatja, így maga mögött tudhatja Karácsony Gergely támogatását is, aki maga kérte fel a feladatra.

Miklós Attila, a Magyar Szocialista Párt békéscsabai képviselője

Miklós Attila szerint az előválasztás tétje óriási, hiszen ez az első lépés ahhoz, hogy az ország kiszabadulhasson Orbán Viktor egyre inkább diktatúra felé vezető hatalma alól.

Miklós Attila látja, és érti, hogy mire van szüksége Békéscsabának, és a környező településeknek.

„Ez a város az otthonom, és azt tapasztalom messze nincs olyan jó állapotban, mint a többi megyei jogú város. Ezt az elmaradást kell behoznunk, ledolgoznunk. Ehhez olyan emberre van szükség, aki itt él, aki tisztában van a helyi problémákkal, aki ismeri a térség adottságait, lehetőségeit. Nekünk is jár a kitörést segítő alap, közép és felsőoktatás, az elérhető, minőségi egészségügyiellátás, a településeket összekötő közlekedés, a biztos megélhetést nyújtó bér, a tisztes nyugdíj!”

– fogalmazta meg céljait Miklós Attila.

Miklós Attila 19 éve önkormányzati képviselő. Ismer minden már kihasznált és eltékozolt lehetőséget a körzet életében. Tisztában van a helyi lakosok igényeivel, látta azt, hogy miképpen indult a város, hol tart most, és mit tervez a jövőre nézve. Az új Országgyűlésben azért fog dolgozni, hogy minden Békés megyeinek elérhetők legyenek a minőségi közszolgáltatások, a megbízható és hozzáférhető egészségügy, a magas színvonalú oktatás és közlekedés.

Miklós Attilát az Országos Előválasztási Bizottság már nyilvántartásba vette – áll az MSZP Békéscsabai Szervezetének közleményben.