Közösségi oldalak

Belföld

Súlyos testi sértés kísérlete Gyulán, droggal való visszaélés Szarvason, ittas járművezetés Orosházán

Összeveszett két férfi egy családi ház udvarán 2024. február 5-én 12 óra 30 perc körül. A szóváltás és lökdösődés közben az egyik férfi megharapta a másik férfi ujját, aki könnyebben megsérült. A rendőrök a támadót előállították a rendőrkapitányságra. A ruházatának átvizsgálás a során egy mobiltelefont találtak nála, amelyről kiderült, hogy nem sokkal korábban egy családi házból lopta. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a férfit súlyos testi sértés bűntett kísérlet és lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Kábítószergyanús anyagot talált egy iskolaőr egy 17 éves diák hátitáskájában 2024. február 5-én Szarvason. A fiatal ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A gyanú szerint ittasan vezetett az a férfi, akit 2024. február 5-én 17 óra 15 perc körül ellenőriztek a rendőrök Orosházán, a Kisvasút utcában. A helyszíni alkoholmérés eredménye pozitív lett nála, az alkoholfogyasztás gyanúját pedig a további mérések is megerősítették. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.