Közösségi oldalak

Belföld

Lopás kísérlet Körösladányban, testi sértés Tótkomlóson, kifosztás Orosházán

Két fiatal próbált lopni egy lakatlan ház melléképületéből 2024. február 3-án délután Körösladányban. Átmásztak a kerítésen, az ajtóról lefeszítették a lakatot és a helyiségből kivittek egy gázpalackot és egy mosógépet. A tulajdonos testvére azonban megzavarta őket, így a zsákmány nélkül menekültek el. A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei a 20 és 16 éves fiatalokat elfogták, mindkettőjüket lopás vétség kísérlet elkövetésével gyanúsítják.

Bántalmazta a szüleit egy férfi 2024. február 3-án este Tótkomlóson. Ittasan ment haza, az édesanyját egy szekrénynek lökte, az édesapját pedig megütötte, megrúgta. Mindketten könnyű sérülést szenvedtek. A 37 éves erőszakosan viselkedő férfit a rendőrök előállították, testi sértés miatt büntetőeljárást indítottak ellene és ideiglenes távoltartó határozatban megtiltották neki, hogy a szüleivel bármilyen módon felvegye a kapcsolatot.

Az Orosházi Rendőrkapitányságra 2024. február 4-én 5 óra után pár perccel tett bejelentést egy 16 éves mezőhegyesi lány arról, hogy ellopták a pénzét. Szórakozni volt, majd az autóbusz-állomás várótermében egy padra lefeküdt pihenni. Elaludt, ezt használta ki valaki és elvitte a néhány ezer forintját. A rendőrök rövid idő alatt elfogták a kifosztás gyanúsítottját, a 38 éves orosházi férfit őrizetbe vették.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna