Közösségi oldalak

Belföld

Három őrizetbe vétel és egy ittas járművezetés miatt történt rendőri intézkedés

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. február 6-án őrizetbe vett egy 41 éves nőt, mert a Komlói Járásbíróság garázdaság vétség miatt elfogatóparancsot adott ki ellene.

Rablás bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit fogtak el 2024. február 6-án a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei. A 29 éves kétegyházi férfi korábban Békéscsabán, egy sportáruházból ellopott egy melegítőt. Tetten érték, az üzlet egyik dolgozója fel akarta tartóztatni, de nem állt meg és fenyegette a nyomába eredő alkalmazottat. A rendőrök a férfit őrizetbe vették.

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen 2024. február 6-án este a határrendészek egy Romániába tartó vonatról leszállítottak egy iráni férfit, mert az ellenőrzésekor kiderült, hogy a svéd hatóságok kiskorú elhelyezésének megváltoztatása bűncselekmény miatt elfogatóparancsot adtak ki ellene. A férfit a Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2024. február 6-án déli 12 óra előtt pár perccel Bélmegyerről. Az 58 éves férfi segédmotoros-kerékpárt vezetett, amikor igazoltatták. Többször megszondáztatták, a műszer minden alkalommal alkoholfogyasztást jelzett. A rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.