Közösségi oldalak

Belföld

Öt közlekedési baleset történt a hétvégén Békés megyében

Gyomaendrőd külterületén, 2023. március 24-én egy személygépkocsi vezetője későn észlelte, hogy előtte megállt egy másik autó és nekiütközött. Az álló kocsiban nem sérült meg senki, a férfi, aki a helyszínelés elsődleges megállapítása szerint a balesetet okozta, súlyosan megsérült.

Körösladány külterületén, 2023. március 24-én 15 óra után néhány perccel egy utánfutót húzó személygépkocsi letért az útról, az utánfutó leakadt róla és elütött egy kerékpárúton szabályosan közlekedő kerékpárost. A férfi könnyű sérülést szenvedett.

Szarvason, a Jókai Mór utcában 2023. március 24-én 15 óra 45 perc körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy kerékpárosnak. A nő elesett és könnyebben megsérült.

Szarvas külterületén, 2023. március 25-én 8 óra előtt pár perccel egy Szentes felől érkező személygépkocsi egy jobbra ívelő kanyarban megcsúszott és villanyoszlopnak ütközött. Az autó vezetője és utasa megsérült, állapotuk az elsődleges információk alapján nem súlyos.

Orosháza külterületén, 2023. március 26-án 17 óra 15 perc körül egy balra kanyarodó személygépkocsi nem adott elsőbbséget egy neki szemből érkező autónak és összeütköztek. A szabályosan, egyenesen haladó autó megpördült, árokba borult és a vezetője könnyebben megsérült – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!