Közösségi oldalak

Belföld

Lopások és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt intézkedtek a rendőrök

Karórát lopott egy házból egy fiatalember 2024. január 30-án délután, Sarkadon. A lakók nem voltak otthon, a kapu nyitva volt, a bejárati ajtót viszont lelakatolták, de megrántotta a lakatot, így kinyílt az ajtó. A 20 éves fiatalember ellen lopás miatt büntetőeljárás indult.

Battonyán, egy parkolóból 2024. január 30-án elloptak egy csizmát és egy pénztárcát. A tulajdonos lábbelit váltott, de miután ez megtörtént, elfelejtette berakni a csizmát a kocsijába, a tárca abban volt benne. A rendőrök rövid idő alatt elfogták az alkalmat kihasználó férfit. Mindent megtaláltak nála, a pénz nagy része is megkerült, a gyanúsítottnak csak néhány ezer forintot volt ideje elkölteni. A nő az iratait, a bankkártyáit is hiánytalanul visszakapta.

Békéscsabán, a Luther utca és a Jókai utca kereszteződésénél 2024. január 31-én 0 óra 45 perc körül egy nő felfigyelt egy zavartan viselkedő, hangoskodó férfire. Hívta a 112-es segélyhívót, a férfi a rendőröknek nem igazolta magát, el akart futni. Feltartóztatták és mentőt hívtak hozzá. Fóliába csomagolt kristályos anyag volt nála, ezért kábítószer birtoklása gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna