Közösségi oldalak

Belföld

Garázdaság Dobozon, két őrizetbe vétel és egy körözés alapján történt előállítás

Dobozon, egy sörözőben 2024. február 1-jén 21 óra körül egy férfi bántalmazta a pultost. Ököllel arcon ütötte, könnyű sérülést okozott neki. A 46 éves férfi ellen garázdaság miatt büntetőeljárás indult.

A Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltség határrendészei 2024. február 1-jén este egy, az országból kilépésre jelentkező vonatról leszállítottak és előállítottak egy iráni férfit, aki ellen kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt európai elfogatóparancs volt érvényben. A férfit a Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. február 1-jén elfogtak egy Győr-Moson-Sopron megyei nőt, akit a Csornai Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése bűncselekmény miatt keresett.

Gyulán, a Vásárhelyi Pál utcából 2024. február 2-án 1 óra 30 perckor előállítottak a rendőrök egy férfit. Kisteherautót vezetett úgy, hogy nincs jogosítványa. A Gyulai Rendőrkapitányság az autóst engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatják – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.