Közösségi oldalak

Belföld

Vasvillával szúrta meg a sógorát egy férfi Szarvason

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2024. január 29-én őrizetbe vett egy férfit, mert a gyanú szerint Szarvason, egy ház udvarán bántalmazta a húgát és vasvillával megszúrta a sógorát. A megszúrt férfi könnyű sérülést szenvedett, támadója ellen súlyos testi sértés kísérlet miatt indult büntetőeljárás.

 

Csorváson, a Rákóczi utca és a Petőfi utca kereszteződésénél 2024. január 29-én reggel egy kerékpáros bántalmazott egy polgárőrt. Az egyenruhában szolgálatot teljesítő önkéntes rászólt a férfire, mert szabálytalanul közlekedett, mire a figyelmeztetett ember mellkason rúgta a polgárőrt. A 36 éves csorvási férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás és a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrizetbe vette őt.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra 2024. január 29-én érkezett bejelentés arról, hogy valamikor az elmúlt két hétben egy medgyesbodzási ház udvaráról és tárolójából szerszámokat, kisgépeket vitt el. A helyi körzeti megbízottak előállították a lopás gyanúsítottját. Mellette egy körözött férfit is elfogott az egyik Mezőkovácsházán szolgáló körzeti megbízott, a 24 éves békéscsabai fiatalembert a Győri Törvényszék lopás miatt kereste – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.