Közösségi oldalak

Belföld

Rendőrségi hírek Békés megyéből

Lopás Kevermesen és Békésen, garázdaság Orosházán, engedély nélküli vezetés és kábítószer birtoklás gyanúja Szarvason.

Ellopott egy kerékpárt egy férfi 2024. január 5-én 7 óra 30 perc körül Kevermesen egy ingatlan udvaráról. A rendőrök elfogták és előállították, majd a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon lopás szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják.

Egy békési férfi tett bejelentést a rendőrségre 2024. január 6-án 17 óra 15 perc körül arról, hogy a háza udvaróról egy férfi megpróbált ellopni két talicskát, de tetten érte. A rendőrök a helyszínről előállítottak egy 30 éves helyi férfit, aki ellen lopás vétség gyanúja miatt eljárást indítottak.

Egy nő kért segítséget Orosházán a szolgálatban lévő rendőrjárőröktől 2024. január 6-án 22 óra körül azzal, hogy megtámadták őket. Elmondta, hogy három férfi ismerősével szórakozott az egyik vendéglátóhelyen. Az este folyamán a társasága két tagja telefonon összeveszett az egyik ismerősükkel, akikkel megállapodtak abban, hogy nézeteltérésüket személyesen rendezik. Zárás után a férfi és két fia meg is jelent a szórakozóhelynél, ahol az egyik fiú ököllel megütött egy, a társaságtól teljesen független férfit, aki éppen menni készült a sörözőből. Ezután az édesapa, majd a két fiú is bántalmazni kezdte a négy fős társaság férfi tagjait, akik közül ketten súlyosan, egyikük pedig könnyebben megsérült. Az Orosházi Rendőrkapitányság a verekedő férfiak ellen garázdaság bűntett gyanúja miatt eljárást indított.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2024. január 6-án 22 óra körül intézkedés alá vontak egy férfit, aki személyautót vezetett Szarvason a Béke utcában. A férfi úgy közlekedett, hogy vezetői engedélye soha nem volt. Emellett az ellenőrzése során kiderült, hogy a kocsit körözi a Kiskőrösi Rendőrkapitányság csalás bűncselekménnyel összefüggésben. A férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, átvizsgálták a ruháját, amiben egy alufóliába csomagolva fehér kristályos anyagot találtak. Őrizetbe vétele mellett kábítószer birtoklás vétségének gyanúja, valamint engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt eljárást indult ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Magyar Nagydíj – Oscar Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen,

Ádám Martin a görög élvonalba szerződött

Ádám Martin a görög élvonalban szereplő Aszterasz Tripolisz labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 29 éves támadó

Magyar Nagydíj – Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét. Mint

YouTube csatorna