Közösségi oldalak

Belföld

Orosházán, Battonyán, Gyulán és Vésztőn is veszélyeztették életünket a piások

Három nap alatt négy alkalommal is pozitív eredményt mutatott a szonda a helyszíni alkoholmérések alkalmával.

Orosházán 2024. január 5-én 10 óra 45 perckor állítottak meg egy személygépkocsit vezető férfit a rendőrök, akinél felmerült az ittasság gyanúja.

Másnap, január 6-án 15 órakor Battonyán ellenőriztek egy román állampolgárságú férfit, aki személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a gyanú szerint előtte szeszesitalt ivott.

Gyulán, január 7-én 2 óra 30 perc körül szintén ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök. A férfi a Vásárhelyi Pál utcában közlekedett segédmotoros kerékpárjával, amikor intézkedés alá vonták.

Ugyanezen a napon 1 óra 45 perc körül a Vésztőn szolgálatot teljesítő rendőrök figyeltek fel egy személyautóra, amely bizonytalanul haladt, egyszer pedig az útpadkára is felhajtott, majd néhány méter megtétele után visszatért az útra. A rendőrök az autó után mentek, hogy ellenőrizzék a vezetőjét. Miután megállt az autó, a férfi nehezen tudott kiszállni belőle és a lehelletén, valamint a beszédén is érződött, hogy alkoholt ivott. A helyszíni ellenőrzés és a további mérések mind a négy járművezető esetében megerősítették az alkoholfogyasztás gyanúját, ezért a rendőrök elvették a vezetői engedélyüket és büntetőfeljelentést tettek ellenük – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna