Közösségi oldalak

Belföld

Baleset miatt teljes útlezárás Békés megyében

Baleset miatt teljes útlezárás Békés megyében

A 44-es számú főúton, Szarvas és Csabacsűd között történt baleset.


Baleset történt 2024. január 5-én 7 óra előtt néhány perccel a 44-es számú főúton, a Szarvas és Csabacsűd közötti úton. A baleset miatt teljes útlezárás van érvényben. Értesüléseink szerint a balesetben egy 20 éves fiú hunyt el. A rendőrök a Szarvas felől érkezőket Gyomaendrőd felé, a Kondorosról érkezőket pedig Csabacsűd felé terelik – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség az útlezárás miatt a közlekedők megértését és türelmét kéri!

Hangai József mentőtiszt, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa sajtóérdeklődésre elmondta, hogy a helyszínre a mentésirányításuk mentőorvosi kocsit, esetkocsit és mentőgépkocsit is riasztott, azonban az autót vezető férfin, sajnos, nem lehetett segíteni, a helyszínen életét vesztette.

Borítókép: Összeroncsolódott személyautó (középen) Szarvas és Csabacsűd között a 44-es számú főúton 2024. január 5-én. A személygépkocsi fának ütközött és a járművet vezető fiatal a helyszínen belehalt sérüléseibe. MTI fotó: Donka Ferenc

12:36

Befejeződött a helyszínelés a 44-es számú főúton, Szarvas és Csabacsűd között.

A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.