Közösségi oldalak

Belföld

Lopás Gyomaendrődön, garázdaság Mezőkovácsházán és őrizetbe vétel Békésen

Szerszámgépeket loptak egy felújítás alatt álló házból Gyomaendrődön. Az esetről 2023. március 13-án érkezett bejelentés a rendőrségre. Az összesen több mint félmillió forint értékű gépek között volt bontókalapács, csempevágó, láncfűrész és csavarbehajtó is. A rendőrök a lopott dolgok egy részét egy gyomaendrődi férfinél megtalálták és lefoglalták. Az ügyben a Szarvasi Rendőrkapitányság folytat büntetőeljárást.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság garázdaság vétség miatt büntetőeljárást indított egy férfi ellen. A 43 éves férfi 2023. március 13-án késő este Mezőkovácsházán ittasan megjelent a testvérénél, de mivel a nő nem állt szóba vele, agresszívvá vált, betört három ablakot.

A Békési Rendőrkapitányság 2023. március 13-án őrizetbe vett egy 22 éves békési férfit, aki ellen magánlaksértés és zaklatás bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt van folyamatban büntetőeljárás.

Nyulakat lopott egy férfi és egy nő egy békési háztól. Az udvar hátsó drótkerítését letaposták, a férfi bement, és kiadogatta az állatokat a barátnőjének. Két alkalommal, 2023. február 23-án és 24-én jártak a háznál, összesen kilenc nyulat vittek el. A rendőrök elfogták és 2023. március 13-án gyanúsítottként hallgatták ki őket – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.