Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Doboznál, ittas sofőr Méhkeréknél és Szarvason, drogos nő Kardoskúton

Doboz külterületén, 2023. március 10-én 7 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és fának ütközött. A balesetben a jármű vezetője életveszélyes, míg utasa súlyos sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen 2023. március 10-én 7 óra 30 perc körül egy kilépésre jelentkező teherautó vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Az 54 éves román állampolgárságú férfit előállították Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene.

Kardoskúton, a Munkácsy soron 2023. március 10-én a rendőrök megállítottak egy személygépkocsit. Az autót vezető nő zavartan viselkedett és felmerült a gyanúja annak, hogy bódultan ült volán mögé. Az 52 éves orosházi nőt orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. Az Orosházi Rendőrkapitányságon bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt indult ellene büntetőeljárás.

Szintén ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei is. Szarvas külterületén 2023. március 12-én 9 óra 45 perc körül egy tehergépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Az 53 éves dévaványai férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!