Közösségi oldalak

Belföld

Lopás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Kétegyházán és Körösladányban

Békés megyében 2021. szeptember 15-én közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2021. szeptember 15-én előállítottak három férfit, akik a gyanú szerint korábban loptak Kétegyházán, egy házból. Több alkalommal is visszamentek az épületbe, ahonnan televíziót és ruhát hoztak el. A rendőrkapitányság rendőrei lopás vétség gyanúja miatt kihallgatták őket és őrizetbe vették mindhármukat. Emellett a nyomozók azt is vizsgálják, hogy más hasonló vagyon elleni bűncselekményt követhettek-e el.

Egy boltban felejtett pénztárcát loptak el 2021. szeptember 15-én Körösladányban. A tárcában néhány ezer forint, személyes iratok és bankkártya volt. Az üzlet kamerája rögzítette a történteket. A rendőrök a felvételek segítségével azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 65 éves körösladányi nőt, akit előállítottak a Szeghalmi Rendőrkapitányságra. A nyomozók lopás elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!