Közösségi oldalak

Belföld

Rendőrségi hírek Békés megyéből

Rongálással gyanúsítható, és jogosítvány nélkül vezető férfiakat állítottak elő a rendőrök, illetve két helyen rosszul lett embereknek segítettek.

Tűz volt egy telephelyen 2024. február 7-én este Füzesgyarmaton. Felmerült a gyanúja annak, hogy valaki szándékosan okozott tüzet a területen, a kár több százmillió forint. A rendőrök még aznap este előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható füzesgyarmati férfit. A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága a történtek ügyében különösen nagy kárt okozó rongálás bűntett miatt indított nyomozást és a férfit őrizetbe vette.

Gyulán, a Karácsonyi János utcában 2024. február 7-én délután egy kisteherautó nekiütközött egy megállni tilos táblának. A jármű vezetője a baleset után elhajtott a helyszínről, de a rendőrök előállították. Kiderült, hogy nincs vezetői engedélye, ezért őrizetbe vették és az engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A 44-es főút Gyula és Békéscsaba közötti szakaszán 2024. február 7-én délután felfigyeltek a rendőrök egy lassan, bizonytalanul közlekedő autóra. Leállították és kiderült, hogy a vezetője nem érzi jól magát. Közben egy mentőautó is megállt, és helyszíni vizsgálat után a nőt kórházba vitték.

Az Orosházi Rendőrkapitányságra 2024. február 7-én 11 óra 45 perc körül érkezett a bejelentés arról, hogy Nagyszénás közelében egy férfi ül az út szélén, láthatóan segítségre szorul. A rendőröknek elmondta, hogy előző este indult el otthonról, de eltévedt, többször elesett és a gyógyszereit sem tudta bevenni. A férfi a mentők kórházba szállították – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.