Gattyán György személyesen látogat el városokba kampánya során

Magyarország egyik legvagyonosabb embere november végén jelentette be, hogy indul a 2022-es országgyűlési választásokon, pártját, a Megoldás Mozgalmat december 24-én jegyezték be.

Az üzletember-politikus azt mondja, nincs semmilyen kapcsolódási pontja a NER-rel. Főbb üzleti tevékenysége globális, arra a Fidesznek nincs érdemi hatása. Azt mondja, Orbán Viktor miniszterelnökkel egyszer, egy Prima Primissima-gálán találkozott, nincs vele semmilyen személyes kapcsolata.

Arra a felvetésre, hogy miért nem vettek részt az ellenzéki előválasztáson így felel:

„Volt és van egy olyan szemléletmódunk, hogy nem szeretnénk a harmincéves, terhelt múltat tovább görgetni. Az ellenzéki összefogásban és nyilván a Fideszben is van egy olyan harmincéves múlt, amellyel mi nem akarunk közösséget vállalni.”

Korábban levelet írt az ellenzék vezetőinek, öt pontban foglalta össze azokat a téziseket, amiket elfogadva együtt tudnánk működni, és tárgyalásra szólította fel őket. Erről most azt mondja, hogy a reakciók alapján egyértelmű és lezárt ügy: nincs és nem lesz köztünk egyeztetés.

Gattyán György tudomásul vette az ellenzék üzenetét

Gattyán György most személyesen látogat el városokba, hogy megkérdezze az embereket, hogy mi az amiben a politikának mindenképpen változnia kell Magyarországon. Az alábbi videóban a debreceni embereket kérdezte az üzletember-politikus.Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!