Vonaton rongált egy 40 éves agyamputált mezőkovácsházi férfi

Vonaton rongált egy férfi Békés megyében. Ököllel kiütött egy ablakot, mert nem tudta kinyitni. A rendőrség az ellene indított büntetőeljárás iratait megküldte az ügyészségnek.

Rongálás miatt indított büntetőeljárást a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság egy férfi ellen, mert 2021. augusztus 3-án este kitört egy ablakot egy Békéscsaba és Kétegyháza között közlekedő vonaton. A 40 éves mezőkovácsházi férfi elmondása szerint azon mérgelte fel magát, hogy nem tudta kinyitni az egyik ablakot. Miután hiába próbálkozott, ököllel célozta meg az üveget, ami nem állta az ütést, összetört.

A vonaton dolgozó jegyvizsgáló rögtön látta, mit csinált és felírta az adatait, majd a vasúttársaság feljelentést tett a rendőrségen. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a férfi ellen rongálás miatt büntetőeljárást indított. Ügyének vizsgálata 2022. január 19-én befejeződött, a nyomozás iratait a rendőrség megküldte az ügyészségnek – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!