Connect with us

Hírek

Gattyán György tudomásul vette az ellenzék üzenetét

Gattyán György

Tudomásul vették, hogy az ellenzéki pártok nem akarnak velük tárgyalni, így töretlenül folytatják a munkát és önállóan hajtják végre a programjukat – ez derül ki Gattyán György az Indexnek adott válaszából.

Gattyán pártjának néhány tagját is nyilvánosságra hozta, eszerint a pártnak dolgozik dr. Szatmári Péter, a Kodolányi János Egyetem rektorhelyettese és dr. Bajusz Krisztina munkajogász is, az előbbi egyetem fenntartója Gattyán cége. Két közeli üzlettársa, Borsányi Gábor és Huszár Viktor is alelnökként tevékenykedik a mozgalomban, ők a Gattyán által népszerűsített sport, a Teqball alapítói. Arra azonban kitérő választ adott az üzletember, hogy pontosan hány tagja vagy aktivistája van a pártnak, illetve hogy hány egyéni választókerületben kívánnak terveznek elindulni áprilisban.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, Márki-Zay Péter az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje az ATV műsorában arról beszélt, hogy amennyiben Gattyán György ellenzékiként akarná leváltani Orbán Viktort, akkor részt kellett volna vennie az előválasztáson, mert aki csak most jelentkezik, annak az a célja, hogy megossza az ellenzéki szavazatokat. Márki-Zayt személyesen nem kereste meg Gattyán, a nyílt levél pedig nem elég ahhoz, hogy tárgyalásba kezdjenek egymással, ráadásul aki az ellenzék ellen akar indulni, azzal nem hiszi, hogy szükség lenne egyáltalán erre.

Alfahír

More in Hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!