Közösségi oldalak

Belföld

Rendőrségi hírek Békés megyéből

Fizetés nélküli tankolás, rendszámcsere, láncfűrésszel rongálás és ittas járművezetés miatt indultak rendőrségi eljárások.

Tankolás után fizetés nélkül hajtott el egy benzinkútról egy férfi 2024. március 4-én reggel Mezőhegyesen. Majdnem 20 liter gázolajat töltött a kocsija tartályába és üdítőt is vett magához, azt sem fizette ki. A rendőrök előállították, lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják. A férfi a gyanú szerint órákkal korábban végegyházi házakból is lopni próbált, ezért büntetőeljárás is indult ellene.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2024. március 4-én büntetőeljárást indított egy öcsödi férfi ellen. A rendőrök délelőtt Szarvason, a Kossuth Lajos utcában igazoltatták és azért állították elő, mert az autón, amit vezetett, egy másik kocsira kiadott rendszám volt. A 24 éves férfit egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésével gyanúsítják.

Szomszédjánál rongált egy férfi 2024. március 4-én kora este Dombegyházon. Egy láncfűrésszel a kezében ment át hozzá, megkarcolta az udvaron parkoló autót, letörte a tükrét és tönkretette a szomszéd házának bejárati ajtaját. A 34 éves férfi ellen büntetőeljárás indult.

Családi veszekedés után, ittasan ült autóba egy férfi 2024. március 4-én 22 óra körül Körösladányban. A rendőrséget az élettársa értesítette arról, hogy elindult. A rendőrök az Arany János utcában igazoltatták, majd mivel a szonda ittasságot jelzett nála, további vizsgálatokra előállították és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna