Közösségi oldalak

Belföld

Dévaványai család kapta a Békés Megyei Balesetmegelőzési Bizottság ajándékait

Láthatósági mellényekből, villogókból állított karácsonyfát a Békés Megyei Balesetmegelőzési Bizottság. Az ünnepi dísz alkotórészeit egy nyolcgyermekes, naponta kerékpározó dévaványai család kapta meg ajándékba.

A Békés Megyei Balesetmegelőzési Bizottság idén másodszor állított láthatóságot segítő eszközökből karácsonyfát. Az ünnepi dekorációt lebontották, és az alkotórészeit összecsomagolták. A fényvisszaverő mellényeket, kellékeket, villogókat és még néhány ajándékot december 28-án Hudák Pál r. ezredes, a bizottság elnöke, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese vitte el egy dévaványai családnak.

A Varga családban nyolc gyermek nevelkedik, négy lány és négy fiú. A legnagyobb 15 éves, a legkisebb három hónapos múlt. A felnőttek meg a gyermekek is kerékpároznak, a gyermekek a legkisebb kivételével óvodába, iskolába, középiskolába járnak, és biciklivel teszik meg mindennap a 1,5, illetve 2,5 kilométeres utat. Az ajándékcsomagot átadó ezredes arra kérte a szülőket, hogy fordítsanak nagy gondot a láthatóságra, és tanítsák meg az alapvető közlekedési szabályokat a gyermekeiknek – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Azért, hogy ezt játékosan, érdekesen tudják megtenni, egy társasjátékot is vitt nekik. A bizottság reményei szerint az ajándékok hozzájárulnak majd ahhoz, hogy a család biztonságosabban közlekedhessen. Vargáék nagy örömmel fogadták a felajánlást, a gyerekek felpróbálták, büszkén mutatták a fényvisszaverő karpántokat, sapkákat és osztották el az írószereket. Búcsúzáskor az egyik kislány öleléssel viszonozta a meglepetést.

Magyar Nagydíj – Oscar Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen,

Ádám Martin a görög élvonalba szerződött

Ádám Martin a görög élvonalban szereplő Aszterasz Tripolisz labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 29 éves támadó

Magyar Nagydíj – Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét. Mint

YouTube csatorna