Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Szarvason, ittas sofőr Gádoroson, eltiltott járművezetők Mezőberényben és Szeghalmon

Szarvason, a Damjanich János utcában 2023. szeptember 13-án 20 óra 30 perckor egy kerékpáros férfi nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő másik biciklisnek és összeütköztek. A vétkes kerékpáros, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittas volt, súlyosan megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2023. szeptember 13-án 16 óra 20 perc körül Gádoroson, a Bajcsy – Zsilinszky utcában. Egy 45 éves férfit ellenőriztek, aki személygépkocsit vezetett, és a helyszínen, valamint a rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, ezért a rendőrök büntetőeljárást indítottak ellene és elvették a vezetői engedélyét.

Egy személygépkocsit vezető férfit ellenőriztek a rendőrök 2023. szeptember 13-án 14 óra 10 perckor Mezőberényben, a Fortuna téren. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a férfi nem ülhetett volna volán mögé, mert a Békési Rendőrkapitányság korábban eltiltotta a járművezetéstől. A férfi ellen járművezetés az eltiltás hatálya bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Nem vezethetett volna az a férfi sem, akit 2023. szeptember 13-án 10 óra 10 perc körül állítottak meg a rendőrök Szeghalmon, a Tildy utcában. A 25 éves férfit korábban a Berettyóújfalui Járásbíróság 42 hónapra eltiltotta járművezetéstől, ő mégis volán mögé ült. A férfit a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei őrizetbe vették és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett gyanúja miatt eljárást indítottak ellene – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!