Közösségi oldalak

Belföld

Hamar rendőrkézre kerültek a mobiltolvajok

Hamar rendőrkézre kerültek a mobiltolvajok

Békés megyében egy napon két férfinak lopták el a mobiltelefonját. Mindketten bejelentést tettek a történtekről, és a rendőri intézkedéseknek köszönhetően visszakapják a készülékeiket.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra 2023. szeptember 12-én két hasonló esetről érkezett bejelentés. Egy battonyai férfi azért kért segítséget, mert a házából eltűnt a mobiltelefonja. Kiderült, hogy az ismerőse lopta meg, aki nála volt beszélgetni. A házigazdának el kellett mennie otthonról, a vendégével együtt indult el, a ház kapuját és ajtaját is bezárta. Miután az útjaik elváltak, az ismerős úgy gondolta, visszamegy az üres házba, betör, és ellopja azt a telefont, amit a szobában az asztalon látott. Miután mindez kiderült, a rendőrök büntetőeljárást indítottak ellene, és lefoglalták tőle a készüléket.

Hasonlóképpen járt egy magyarbánhegyesi férfi is, neki szintén a házából lopták el a mobilját. A kaput nem zárta be, az épület ajtaját igen, de a kulcs az udvaron volt. A rendőrök kiderítették, hogy ki ment be a kulccsal a házba, és azt is, hogy kinek adta el a lopott telefont, amit a vevőtől visszavettek, és átadnak a tulajdonosnak – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!