Közösségi oldalak

Belföld

Balesetek, kábítószer gyanúja és engedély nélküli vezetés miatt történt rendőri intézkedés

Eleken, a Kétegyházi utcán 2023. szeptember 14-én 8 óra 15 perc körül személygépkocsi kerékpárúton közlekedő kerékpárossal ütközött. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

Tótkomlós külterületén 2023. szeptember 15-én 0 óra után néhány perccel egy Kaszaper irányából Tótkomlós felé tartó személygépkocsi letért az útról és árokba sodródott. A kocsit vezető fiatalember könnyebben megsérült.

Fotó: police.hu

Nagykamaráson, a Kossuth utcában 2023. szeptember 14-én reggel igazoltattak a rendőrök egy kistraktort vezető férfit. Kiderült, hogy nincs érvényes vezetői engedélye, ezért a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják.

Kábítószer birtoklása vétség elkövetésével gyanúsítható férfi állítottak elő a rendőrök 2023. szeptember 14-én, Gyomaendrődön. A 34 éves férfinél a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett, a házában pedig a rendőrök kábítószer gyanúját keltő élő kendernövényeket és szárított növényi törmeléket találtak.

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2023. szeptember 14-én kábítószer-kereskedelem bűntett miatt őrizetbe vett egy gádorosi férfit, mert a gyanú szerint a házában kábítószert tartalmazó növényt termesztett és az abból készített őrleményből másoknak is adott el – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.