Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Orosházán, közúti veszélyeztetés, engedély nélküli és ittas járművezetés Battonyán

Orosházán, a Szent István utca és a Szőlő körút kereszteződésében 2023. szeptember 23-án 16 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A baleset azért történt, mert az egyik autó vezetője nem adott elsőbbséget a másik autósnak. Az eset során az egyik jármű utasa könnyebben megsérült.

Fotó: Police.hu

Battonyán, az egyik benzinkúton 2023. szeptember 23-án 16 óra körül egy személygépkocsit vezető férfi szándékosan egy gyalogos felé kormányozta az autóját, aki az ütközés elkerülése miatt megbotlott és elesett. Az autós ellen közúti veszélyeztetés bűntett gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. szeptember 24-én 3 óra körül Battonyán, a Puskin utcában egy személygépkocsit vezető férfit ellenőriztek. A férfi annak ellenére ült volán mögé, hogy nem volt vezetői engedélye, emellett a helyszíni mérés alkoholfogyasztást jelzett nála. A rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol a további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját. Az engedély nélküli vezetés miatt őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják, az ittas járművezetés miatt pedig büntetőeljárás indult ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.