Közösségi oldalak

Sport

Továbbra is bombaformában a Körösladány csapata

Tartja ragyogó formáját a körösladányi csapat az NB III.-as bajnokságban. A 12. játéknapon a BKV Előre vendégségében egy félidőnyi lehengerlő játék is elégséges volt számára a három pont begyűjtéséhez.

A ladányiak gólfesztivált rendeztek az első félidőben. Egy szögletet Malkócs már az 5. minutában beváltott közeli fejesével, a 29. percben pedig az előkészítésben jeleskedett, az ő jobb oldali beadását bólintotta be 8 méterről az üresen hagyott Sztankó. Zavarok keletkeztek a BKV védelmében, ezt kihasználva a sárrétiek megsorozták vendéglátójukat a játékrész finisében. A 35. percben Papp Zsolt 22 méteres átlövésből volt eredményes, nyomban ezután egy beadását helyezte Pusztai a kapuba, a szünet előtt pedig szintén Pusztai talált be jó 23 méterről.

A második félidőt azután emberhátrányban töltötték a vendégek, mert Talpalló Norbert műesés címen megkapta a második sárga céduláját. Ezt a pályán nem lehetett felfedezni. Egy ki nem kényszerített hibából ugyan szépítettek a házigazdák, de erre is érkezett válasz, Rajsli eredményesen fejezett be egy kiugratást a 76. percben. A meccs utolsó érdemi momentumát Mile kiállítása jelentette, így a hazaiak csupán a létszámot illetően egyenlítettek.

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés

BKV Előre–Körösladány MSK 1–6 (0–5)
Budapest, 100 néző
Vezette: Gáspár András (Szalai Dávid, Blum Dániel).
Gólszerző: Kerék (71.), ill. Malkócs (5.), Sztankó (29.), Papp Zs. (35.), Pusztai (36., 44.), Rajsli (76.).
Piros lap: Mile (81. – második sárga lap után), ill. Talpalló N. (53. – második sárga lap után).

BKV Előre: Szüsz – Forgács, Szabó N., Balogh M., Takács – Szántó R. (Kesselbauer, 68.), Zoboki Le. (Mile, 46.), Dani (Vecsey, 83.), Rimóczi – Kerék, Kubó (Körösi, 83.). Vezetőedző: Balogh Béla.
Körösladány: Kerész – Papp Zs., Raducu, Wéber, Bakk – Talpalló N., Krajcsó (Rajsli, 58.) – Sztankó, Pusztai (Szántó, 77.), Czirok (Szabó L., 77.) – Malkócs (Szilágyi, 83.). Vezetőedző: Ekker Attila.

Ekker Attila: – Jól jöttek össze a dolgaink az első félidőben, aminek köszönhetően gyakorlatilag a szünetig le tudtuk zárni a mérkőzést.