Közösségi oldalak

Sport

Taekwon-do csapat törés – megyei bronzzal!

A Tamperében zajló ITF Taekwon-do Világbajnokság folytatásán csütörtökön sem maradtak érem nélkül a Békés megyei versenyzők. Mezei Nikolett aránylag simán verte az első fordulóban a malaysiai Saiful Nizam Nur Najihant, de utána vereséget szenvedett attól az argentin Camila Canuttól, akit a kick-box világbajnokságon simán legyőzött.

Ahogyan ez várható volt, Nikiből külön készülnek a riválisok. Mezei Niki három versenyszámban is megmérettette magát, de most nem tudott a dobogóra kerülni egyik kategóriában sem!Csapat speciáltörésben negyedik lett. Sajnos a negyedik kategória melyben érdekelt volt a csapat erőtörés furcsán végződött. Itt némi problémát véltek felfedezni a szervezők egy papírral kapcsolatban, így kizárták a magyar csapatot(világbajnoki címvédő), lengyel csapatot(jelenlegi Európa- bajnok) és a német csapatot is! Lehet, hogy ez is hatással volt Niki teljesítményére a többi versenyszámban is! Edzője és klubtársa, Rádai Imre viszont élete eddigi legjobb eredményét érte el csapat erőtörésben, ami egy bronzérmet jelentett! Az köztudott volt, hogy a töréstechnika talán a legeredményesebb versenyszáma, és ez most is bebizonyosodott.

Összegezve a Rádai Imre bronz és Bessenyei Domos ezüstérmével két világbajnoki megyei érem került haza Békés megyébe!

Jobbról az első Rádai Imre (Battonyai Barátság SE)

G.L.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!