Közösségi oldalak

Sport

Dominika Strumilo a békéscsabaiak negyedik légiósa az új bajnoki évben

Újabb erősítést jelentett be közösség oldalán a BRSE, melynek a kerete a belga válogatott ütőjével, Dominika Strumiloval bővült, aki kedden csatlakozik a csapathoz.

A 26 éves játékos 2016-ban állt légiósnak, azóta megfordult a német, a francia, a török és a görög élvonalban, valamint a szintén erős olasz másodosztályban. A belga pontvadászatban kétszer is megválasztották posztja legjobbjának, hazájában három bajnoki-, három kupa- és egy szuperkupaaranyat szerzett.

A német Dresden színeiben belekóstolt a Bajnokok Ligájába, a Bundesligában kétszer végzett harmadikként a drezdaiakkal, egyszer elhódította a Német Kupát, tavaly pedig a Nantes együttesével lett bronzérmes a Francia Kupában. A 186 centiméter magas, lengyel felmenőkkel rendelkező röplabdázó a belga válogatottal Európa-bajnokságon, Nemzetek Ligájában és World Grand Prix-ben is szerepelt.

Dominika Strumilo a békéscsabaiak negyedik légiósa az új bajnoki évben

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!