Közösségi oldalak

Sport

Ponttal tért haza Debrecenből a Füzesgyarmat

Ponttal tért haza Debrecenből a Füzesgyarmat

Ponttal tért haza vasárnap Debrecenből a füzesgyarmati labdarúgócsapat, amely immár hetedik mérkőzését hozta le zsinórban veretlenül. A sárrétiek az első félidőben még vezetésre álltak, ám szünet után egyenlített a „kis Loki” és végül a két gárda „békés” döntetlennel zárta az NB III-as bajnokság 11. fordulóját.

Az előző napi NB I-es meccskeretből hatan lépek pályára a hazaiaknál. Ez meg is látszott a mérkőzés elején. A gyarmatiak számára negyedóra kellett mire belerázódtak játékba, de az első épkézláb akciójukat góllal zárták a kiváló heti formát mutató, fiatal Kiss Gábor révén. A folytatásban kiegyenlített játék folyt, kevés kapu előtti veszéllyel.

A második félidőben hamar kiütközött, hogy a sorozatterhelés hatására a vendégek kulcsemberei számára túlságosan nagy az iram. Mire próbáltak frissíteni, megszületett a hazai egyenlítő gól. Úgy tűnt, hogy bajba is kerülhetnek a vendégek, de hősiesen kivédekezték a debreceni akciókat és még a szerencse is a pártjukra állt, így nem érdemtelenül szereztek pontot.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Debreceni VSC II–Füzesgyarmati SK 1–1 (0–1)
Debrecen, 150 néző
Vezette: Nagy Attila László (Pálinkás Donát Ferenc, Piskóczi Viktor).
Gólszerző: Manrique (54.), ill. Kiss G. (17.).

Debrecen II: Erdélyi – Gomes, Manrique, Tordai, Baranyai – Dreskovics, Takács B., Kyziridisz, Major (Fűzfői, 76.) – Cibla, Rácz B. (Bökönyi, 85.). Vezetőedző: Máté Péter.

Füzesgyarmat: Fildan – Achim Á., Toca (Vasziljevics, 46.), Raducu, Pataki – Achim S. (Bódis, 60.), Oltean, Kis Sz. (Szabó B., 60.), Cigan (Orovecz, 66.) – Kiss G. (Szilágyi, 83.), Popescu. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.

Boros Tibor: – Látva az ellenfél összeállítását és magát a mérkőzést, ajándéknak kell tekintenünk a megszerzett pontot, ugyanakkor mindent meg is tettünk érte.

(Borítókép forrása: dvsc.hu)