Közösségi oldalak

Sport

Ott folytatta a Füzesgyarmat, ahol Tiszafüreden abbahagyta

Fotó: Gidai Piroska

A piros-fehér gárda az NB III-as labdarúgó-bajnokság szerdai 34. fordulójában Szabolcsból hozta el a három pontot, ezzel pedig egy hellyel feljebb tornázva magát, a bennmaradást érő 17. pozíciót foglalja el a Keleti csoport tabelláján.

Az első félidőben mindkét oldalon adódott egy-két kecsegtető lehetőség, de ezzel nem tudtak élni a játékosok. Szünet után Szabó centerezését Popescu bólintotta a kapuba, de a válasz sem váratott sokat. A gyarmati kapu előtt Lizák beadását Kapacina Valer belsőzte a hosszúba. A sárrétieknek nem szegte kedvét az egyenlítő gól, egyértelműen győzelemre játszottak. A 80. percben egy szép háromszögelés után Popescu hozta kihagyhatatlan helyzetbe Kis Szabolcsot, aki megszerezte a három pontot érő gólt.

B.M.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Sényő-Carnifex FC–Füzesgyarmati SK 1–2 (0–0)
Sényő, 100 néző
Vezette: Leél-Őssy Ádám (Kulcsár Dániel, Vargha Tamás).
Gólszerző: Kapacina V. (57.), ill. Popescu (55.), Kis Sz. (80.).

Sényő-Carnifex FC: Gagyi – Sztankó (Endrei, 71.), Orosz M., Lizák, Nagy D. – Vámos, Farkas M., Kapacina K., Márton – Schmidt, Kapacina V. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Füzesgyarmati SK: Fildan – Soós, Bódis, Raducu, Pataki Z. – Urbanowski – Bartók (Pohl, 91.), Achim Á., Kis Sz., Szabó B. – Popescu. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.

Boros Tibor: – Szerkezetileg még stabilabbak voltunk, mint Tiszafüreden, de két-három játékosunk fáradtsága miatt az utolsó passzainkba gyakran hiba csúszott. Az alázatunkat és a hozzáállásunkat azonban ismét siker koronázta, dicséret illeti a csapatot, amiért egy-egy után sem görcsölt be és továbbra is felvállalta a nyílt játékot.