Közösségi oldalak

Sport

Hazai vereség a Karcagtól

A rutinos karcagiak a második félidőben múlták felül a lilákat. Fotó: Molnár Balázs

Egy félidőn keresztül versenyképes volt a jó nevű labdarúgókból álló Karcaggal a Békéscsaba 1912 Előre II csapata az NB III-as labdarúgó-bajnokság szerdai 34. fordulójában, szünet után azonban már ki-ki hagyott az alig 18 esztendős átlagéletkorú gárda, így a nagykunságiak végül magabiztos győzelemmel távoztak a Kórház utcából.

Maruscsák és Oláh Ákos gyors gólváltását követően a tartalékos csabaiak bátor támadójátékkal lepték meg a jó képességű játékosokkal rendelkező Karcagot. Változatos játék folyt, pro-kontra lehetőségekkel, a félidő utolsó percében azonban a legnagyobb lehetőség is kimaradt, amikor Mágocsi felpattanó lövést Fedinisinec óriási bravúrral tolta ki. Szünet után ismét gyorsan kihagyott a hazai védelem, ezt kihasználva Éles szerzett közelről vezetést a vendégeknek, nem sokkal később egy szöglet után D’urso fejjel is bevette a lilák kapuját. Ekkor már a vendégek voltak kezdeményezőbbek és veszélyesebbek, a végén pedig megkoronázták a sikerüket.

B.M.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre II–Karcagi SE 1–4 (1–1)
Békéscsaba, 120 néző
Vezette: Dobai János (Szabó Ferenc Szilárd, Szabó Richárd).
Gólszerző: Oláh Á. (5.), ill. Maruscsák (4.), Éles (48.), D’urso (55.), Nagy N. (91.).

Békéscsaba Előre II: Zábráczki – Trescsula (Pusztai O., 76.), Bacsa, Babinyecz, Orvos – Marik, Kuzma (Borbély, 63.), Belanka, Csák (Komáromi, 53.) – Mágocsi (Vörös, 63.), Oláh Á. Vezetőedző: Nagy Sándor.

Karcagi SE: Fedinisinec – Nikic (Misák, 78.), D’urso, Juhász M. (Ballók B., 63.), Szabó L. (Potornai, 87.) – Éles (Nagy N., 63.), Kovács D., Szentannai, Maruscsák – Pap Zs., Tóth G. Vezetőedző: Csillag László.

Nagy Sándor: – Gratulálok a Karcagnak, amely a második félidei játékával rászolgált a három pontra. A fiatal játékosaink számára jó tapasztalatszerzést nyújtott a mérkőzés, öröm volt látni, hogy bátran fel merték vállalni a játékot és egy félidőn keresztül remekül teljesítettek.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna