Közösségi oldalak

Sport

Nyerhető mérkőzést hozott döntetlenre a Füzesgyarmat

A piros-fehér gárda a bajnokság 16. fordulója keretében megvívott vasárnapi hazai mérkőzésén hiába alakított ki féltucatnál több ziccert a szomszédvárnak tekinthető Karcag ellen, az újonc végül ponttal távozhatott a sárréti városból.

Tíz perc után a gyarmatiak átvették a meccs irányítását. Egy szabályosnak tűnő góljukat nem adta meg a játékvezető, ezen felül több ziccert is elhibáztak, mígnem a 36. percben aztán sikerült megszerezniük a vezetést: Popescu jobbról ívelt a hosszún érkező Raducu felé, a védő visszafejelte a labdát Virághoz, aki jobb felső sarokba bólintott.

Szünet után a hazaiak továbbra is támadásban maradtak, egyértelmű volt a mezőnyfölényük. A csereként beálló Szabó rövid időn belül lezárhatta volna a mérkőzést, de két ziccerét is bravúrral hárította a kapus. A második lehetőségénél Virág korrigálhatott volna, de ő sem boldogult az üres kapuval. Emellett további számos lehetőség adódott a hazaiak előtt, de ahogy ilyenkor lenni szokott a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. A meccs hajrájában egy rosszul sikerült felszabadítást követő szöglet után a szabadon hagyott Sidibe bólintott kapura, Fildan pedig már pár centivel a gólvonal mögött tudott rávetődni a labdára. Az utolsó percekben még mindkét fél előtt adódott egy-egy lehetőség, de végül maradt a döntetlenen, amit a vendégek könyvelhettek el sikerként.

B.M.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Füzesgyarmati SK–Karcagi SE 1–1 (1–0)
Füzesgyarmat, 250 néző
Vezette: Szilágyi Sándor (Szabó Ferenc Szilárd, Juhász Szabolcs Olivér).
Gólszerző: Virág (36.), ill. Sidibe (84.).

Füzesgyarmat: Fildan – Achim Á., Raducu, Oltean, Pataki – Achim S., Bódis, Kis Sz., Cigan (Szabó B., 64.) – Virág, Popescu. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.

Karcag: Fedinisinec – Pap, Misák (Ballók B., 69.), Kuti, Tóth M. – Éles (Gyönyörű, 86.), Virág, Oláh (Szabó L., 56.) – Maruscsák (D’Urso, 86.), Nagy N. (Sidibe, 69.), Tóth G. Vezetőedző: Igor Bogdanovics.

Boros Tibor: – A meg nem adott szabályos gólunk ellenére csak magunknak köszönhetjük, hogy nem nyertük meg a találkozót akár több góllal is, mivel olyan ziccereket hibáztunk el, ami még az egymás közötti játékban sem szokott előfordulni.

Videó: sportklub.net