Közösségi oldalak

Sport

Nem termett pont Putnokon a Füzesgyarmati SK csapata számára

Fotó: Gidai Piroska

A második helyezett Putnok otthonában nem termett pont a Füzesgyarmati SK csapata számára az NB III-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi 29. fordulójában. A sárrétiek az első húsz percben túlságosan nagy hátrányt szedtek össze, amit később összeszedettebb játékkal sem tudtak ledolgozni.

Egy gyors kontraakció végén már a 2. percben előnyt szerzett a hazai csapat Sághy révén. A Putnok irányította a játékot és a 19. percben Lőrincz bombagóljával tovább növelte előnyét. A gyarmatiak ezután többet vállaltak, de az eső által felázott talajú pályán sok technikai hibát vétettek. Félórányi játékot követően pedig Nagy Zsolt egy újabb kontratámadás után már a harmadik borsodi találatot jegyezte. A sárrétiek beadásokkal, kapu elé ívelésekkel keresték Popescut, a 33. percben egy ilyen szituáció előzte meg Szilágyi szépítését is.

A második félidő már kiegyenlítettebb játékot hozott, de a csúszós talajon sok volt a technikai hiba mindkét részről. A játékrész közepén megélénkültek kicsit a csapatok, ez eredményezte a gyors gólváltást is. A 65. percben labdaszerzésből indult a hazai kontra, melyet Sághy értékesített. Négy minutával később Pataki lapos beadásába pörgetett bele a hosszú saroknál becsúszva Popescu, ezzel pedig a végeredmény is kialakult, ami fedte a 90 percet.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Putnok FC–Füzesgyarmati SK 4–2 (3–1)
Putnok, 150 néző
Vezette: Kovács Tamás (Bőhm Ármin, Kulcsár Dániel).
Gólszerző: Sághy (2., 65.), Lőrincz (19.), Nagy Zs. (30.), ill. Szilágyi M. (33.), Popescu (69.).

Putnok FC: Pápai – Sághy, Gellén, Lőrincz (Juhos, 66.), Arday – Vajda (Sipos, 84.), Dobrovolszki, Buda (Kiss K., 72.), Nemes – Galacs (Sramkó, 72.), Nagy Zs. (Szabó Zs., 46.). Vezetőedző: Szala Ákos.

Füzesgyarmati SK: Fildan – Achim Á., Raducu, Vasziljevics (Urbanowski, 64.), Pataki (Csukodi D., 85.)– Kis Sz., Bódis – Szabó B. (Orovecz, 75.), Achim S. (Bartók, 64.), Szilágyi M. (Virág,, 75.) – Popescu. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.

Boros Tibor: – Húsz percnyi előnyt adtunk a jó képességű ellenfélnek. Bíztam benne, hogy összeáll a védekezésünk, de nem igazán sikerült, pedig idegenben két rúgott gól más esetben már pontot ér. Sajnos most ilyen passzban vagyunk, ám nem adjuk fel!