Közösségi oldalak

Sport

Nem termett pont Putnokon a Füzesgyarmati SK csapata számára

Fotó: Gidai Piroska

A második helyezett Putnok otthonában nem termett pont a Füzesgyarmati SK csapata számára az NB III-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi 29. fordulójában. A sárrétiek az első húsz percben túlságosan nagy hátrányt szedtek össze, amit később összeszedettebb játékkal sem tudtak ledolgozni.

Egy gyors kontraakció végén már a 2. percben előnyt szerzett a hazai csapat Sághy révén. A Putnok irányította a játékot és a 19. percben Lőrincz bombagóljával tovább növelte előnyét. A gyarmatiak ezután többet vállaltak, de az eső által felázott talajú pályán sok technikai hibát vétettek. Félórányi játékot követően pedig Nagy Zsolt egy újabb kontratámadás után már a harmadik borsodi találatot jegyezte. A sárrétiek beadásokkal, kapu elé ívelésekkel keresték Popescut, a 33. percben egy ilyen szituáció előzte meg Szilágyi szépítését is.

A második félidő már kiegyenlítettebb játékot hozott, de a csúszós talajon sok volt a technikai hiba mindkét részről. A játékrész közepén megélénkültek kicsit a csapatok, ez eredményezte a gyors gólváltást is. A 65. percben labdaszerzésből indult a hazai kontra, melyet Sághy értékesített. Négy minutával később Pataki lapos beadásába pörgetett bele a hosszú saroknál becsúszva Popescu, ezzel pedig a végeredmény is kialakult, ami fedte a 90 percet.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Putnok FC–Füzesgyarmati SK 4–2 (3–1)
Putnok, 150 néző
Vezette: Kovács Tamás (Bőhm Ármin, Kulcsár Dániel).
Gólszerző: Sághy (2., 65.), Lőrincz (19.), Nagy Zs. (30.), ill. Szilágyi M. (33.), Popescu (69.).

Putnok FC: Pápai – Sághy, Gellén, Lőrincz (Juhos, 66.), Arday – Vajda (Sipos, 84.), Dobrovolszki, Buda (Kiss K., 72.), Nemes – Galacs (Sramkó, 72.), Nagy Zs. (Szabó Zs., 46.). Vezetőedző: Szala Ákos.

Füzesgyarmati SK: Fildan – Achim Á., Raducu, Vasziljevics (Urbanowski, 64.), Pataki (Csukodi D., 85.)– Kis Sz., Bódis – Szabó B. (Orovecz, 75.), Achim S. (Bartók, 64.), Szilágyi M. (Virág,, 75.) – Popescu. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.

Boros Tibor: – Húsz percnyi előnyt adtunk a jó képességű ellenfélnek. Bíztam benne, hogy összeáll a védekezésünk, de nem igazán sikerült, pedig idegenben két rúgott gól más esetben már pontot ér. Sajnos most ilyen passzban vagyunk, ám nem adjuk fel!

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!