Közösségi oldalak

Sport

Nem sikerült a továbbjutás a Ferencvárosnak

A Ferencváros hazai pályán is 3-2-es vereséget szenvedett a Young Boystól, így a svájci csapat kettős győzelemmel, 6-4-es összesítéssel jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe, míg a Ferencváros az Európa-liga főtábláján szerepelhet.

A vendégek már a negyedik percben vezetést szereztek egy szöglet után, a magyar bajnokcsapat viszont Henry Wingo és Ryan Mmaee góljaival fordított a félidő közepére. A svájciak az 56. percben egyenlítettek, ráadásul Aissa Laidouni kiállítása miatt emberelőnybe kerültek. Dibusz Dénes a 72. percben büntetőt hárított, amivel életben tartotta a reményeket, de végül a 93. percben a vendégek szerezték meg a győztes gólt. Ez lesz sorozatban a negyedik szezon, hogy magyar csapat is érdekelt az egyik európai kupasorozat főtábláján, a Ferencváros egymás után harmadik alkalommal küzd majd ősszel: 2019-ben és idén az Európa-ligában, tavaly a Bajnokok Ligájában. Az Európa-liga csoportkörének sorsolását pénteken rendezik.

MTI

Képgaléria – Fotó: fradi.hu, Illyés Tibor/MTI

Nincs galéria kiválasztott, illetve a galériát törölték.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!