Közösségi oldalak

Sport

Nem sikerült a tiszafüredi túra a Körösladánynak

Fotó: Tiszafüredi VSE/Facebook

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában idei első vereségét szenvedte el a Körösladányi MSK labdarúgócsapata. A kissé tartalékos sárrétiek helyzetkihasználásban maradtak el önmaguktól, így hátul hiába voltak masszívak Kertész kapussal az élen, egyetlen hiba is jóvátehetetlennek bizonyult a jó erőkből álló Tiszafüred ellen.

Az első félidő első felében a házigazdák kezdeményeztek többet. A felforgatott csapattal pályára lépő ladányiak jobbára védekezésre kényszerültek, de azt jól tették Kertész Dániel kapussal az élen, aki több bravúrt is bemutatott. A játékrész második felében már a vendégek is többet veszélyeztettek, de csak kapufáig jutottak.

Szünet után jobbára a mezőnyben járt a labda, ám a félidő közepétől fokozódott a nyomás a vendégekre, ennek ellenére előttük is akadtak ígéretes helyzetek. Sokáig úgy tűnt, hogy a támadók nem tudnak kifogni a kapusokon, ám a végjátékban egy jobb oldali szögletnél a csereként beálló Galla fejéről a ladányi hálóban kötött ki a labda.

B.M.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Tiszafüredi VSE–Körösladány MSK 1–0 (0–0)
Tiszafüred, 300 néző
Vezette: Török Mihály (Hovanecz Máté László, Juhász Bálint).
Gólszerző: Galla (85.).

Tiszafüredi VSE: Tajti – Karika (Szövetes, 63.), Baranyi, Kalóz (Galla, 40.), Csábi – Mácsai, Oláh N. (Kenderesi, 80.), Barzsó – Kertész T. (Oláh L., 63.), Szabó V., Sluka (Pintér, 63.). Vezetőedző: Dorcsák Zoltán.

Körösladányi MSK: Kertész D. – Papp Zs. (Burai, 63.), Wéber, Dócza, Bakk – Zelenyánszki (Jánovszki, 86.), Pusztai – Cservenák, Kisari (Talpalló, 63.), Malkócs – Farkas J. (Csicsely, 76.). Vezetőedző: Ekker Attila.

Ekker Attila: – Mindkét kapu előtt adódott több helyzet, az ellenfél élt egy lehetőségével, mi viszont rendre kihagytuk ezeket. Még a gólt követően is pontot menthettünk volna, de az eredményesség érdekében több munkát kell belefektetnünk a hétköznapokba.