Közösségi oldalak

Sport

Nem ment a Gyarmatnak Diósgyőrben

Fotó: dvtk.eu

Nem termett pont a „mumusnak” tekinthető Diósgyőr II otthonában a gyarmati csapatnak, az NB III-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi 13. játéknapján. A sárrétiek a hazaiak első két támadásából gólt kaptak, utána pedig eredménytelenül futottak az eredmény után.

Két védelmi megingást kihasználva már az első negyedórában tetemes előny birtokába került a lendületesen támadó fiatal hazai együttes. A 4. percben Oláh 11 méterről vette be lapos lövéssel Fildan kapuját, 11 minutával később Hetyei talált be. A mezőnyben változatos, kiegyenlített csata folyt, a félidő végére a gyarmatiak kapujuk elé szorították a Diósgyőrt, a lehetőségeket azonban rendre elhibázták.

A második félidőre a fiatalok vették át a főszerepet a vendégeknél. Megmaradt a változatos küzdelem a pályán, de a helyzeteivel ezúttal is a borsodi csapat élt jobban, amely egy kiugratás után Hetyei második találatával lezárta az érdemi részét a találkozónak. A sárrétiek az utolsó pillanatig hajtottak a szépítésért, ezen a napon azonban nem volt szerencséjük a befejezésekkel, így a DVTK jobb helyzetkihasználásával megérdemelten nyert.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Diósgyőri VTK II–Füzesgyarmati SK 3–0 (2–0)
Miskolc, 100 néző
Vezette: Sándor Csaba (Piskóczi Viktor, Sztányi Tibor).
Gólszerző: Oláh B. (4.), Hetyei (15., 76.).

Diósgyőr II: Bánhegyi – Szűcs, Illés, Mrva, Kotula – Ivánka, Hegedűs – Oláh B., Vincze D., Balázsi (Molnár R., 82.) – Hetyei. Vezetőedző: Vincze Richárd.

Füzesgyarmat: Fildan – Urbanowski, Oltean, Vasziljevics, Pataki – Bódis – Achim S. (Szabó B., 63.), Kis Sz. (Szilágyi, 82.), Cigan (Bartók, 63.) – Kiss G. (Virág, 63.), Popescu (Orovecz, 63.). Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.

Boros Tibor: – Az ad-hoc védelmünk csődöt mondott, a helyzetkihasználásunk zéró volt, így a végeredmény nem volt kérdéses.