Közösségi oldalak

Sport

Most a Csákvár csapatától kapott ki a Békéscsaba 1912 Előre

A Csákvár (sárga) magabiztos győzelemmel zárt. Fotó: Kricskovics Antal / FMH

Kezd kritikussá válni a helyzet a Békéscsaba 1912 Előre NB II-es labdarúgócsapata háza táján. A lila-fehér gárda a bajnokság 12. fordulójában Csákváron az ötödik vereségét szenvedte el zsinórban, és közben ismét rúgott gól nélkül maradt, így a sereghajtó pozícióba csúszott vissza a tabellán.

53. perc: Körmendi Kevin a tizenegyes ponton rendkívül higgadtan átvette a labdát, majd felnézett és ballal okosan a jobb felső sarokba emelt, 1–0.
57. perc: Torvund a jobb oldali szögletzászló közeléből remekül tekert középre, Baracskai pedig előrevetődve úgy fejelt a hálóba, hogy a labda Bukrán kezén csak lelassult, de hárítani nem tudott a csabai portás, 2–0.

NB II-es labdarúgó-mérkőzés

Aqvital FC Csákvár–Békéscsaba 1912 Előre 2–0 (0–0)
Csákvár, 300 néző
Vezette: Móri Tamás (Mohos Milán, Szabó Dániel).
Gólszerző: Körmendi (53.), Baracskai (57.).
Sárga lap: Murka (42.), Karacs (67.), ill. Albert (14.), Lukács (24.), Brlázs Gábor (69.), Váradi (75.), Kitl (80.).

Csákvár: Auerbach – Murka, Alaxai, Karacs, László – Gazdag V., Magyar Zs. (Vaskó, 91.), Körmendi – Tamás, Baracskai (Jenyickij, 73.), Torvund (Kártik, 83.). Vezetőedző: Tóth Balázs.

Békéscsaba: Bukrán – Puskás (Hamed, 65.), Albert, Fazekas, Szalai D. – Zvara (Váradi, 61.), Kitl M., Mikló – Czékus, Lukács R. (Máris, 46.), Horváth P. Vezetőedző: Brlázs István Gábor.

Tóth Balázs: – Nagyon összeszedetten játszottunk, sok helyzetet alakítottunk ki. Szép támadásokat vezettünk és gyönyörű gólokat szereztünk. A Békéscsaba sokkal jobb csapat annál, mint azt a helyezése mutatja, értékes három ponttal gazdagodtunk.

Brlázs Gábor: – Hiába dolgoztunk ki sok helyzetet, amíg nem tudjuk értékesíteni lehetőségeinket, nem tudunk nyerni.