Közösségi oldalak

Sport

Nem bírt a Karcaggal a Körösladány

Nem bírt a Karcaggal, pedig egy félidőn keresztül többet tett a győzelemért a Körösladány MSK NB III-as labdarúgócsapata. A sárrétiek nem keltettek rossz benyomást a 25. játéknapon megvívott vasárnapi idegenbeli találkozón, helyzetkihasználásban azonban elmaradtak vendéglátójuktól, így zsinórban a negyedik meccsükön maradtak nyeretlenek.

Az első félidőben a ladányiak bátor játékkal rukkoltak ki a jó képességű Karcag ellen, dominálták a játékot, de ez meddőnek bizonyult. A játékrész hajrájában pedig egy semmiből kapott büntetőből vezetés szerzett a nagykunsági együttes.

A szünetben végrehajtott kettős csere a támadójáték javítását ösztönözte a sárrétieknél, ám emiatt már a hazaiak előtt is több helyzet adódott. Nyílt sisakos küzdelem folyt, amiben az egyenlítés, illetve a meccs lezárása is benne volt. Végül a 83. percben ez utóbbi következett be, amikor egy védők mögé belőtt labdát Nagy N. juttatott Kertész kapujába. A hosszabbításban elért karcagi találatnak már nem volt különösebb jelentősége.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Karcagi SE–Körösladány MSK 3–0 (1–0)
Balmazújváros, 130 néző
Vezette: Gál Péter (Szilágyi Zsolt, Piskóczi Viktor).
Gólszerző: Pap Zs. (40. – 11-esből), Nagy N. (83.), Szabó L. (93.).

Karcag: Fedinisinec – D’Urso (Szabó L., 60.), Tóth G., Szentannai (Ballók B., 88.), Misák (Nagy Z., 60.) – Nikic, Virág, Kovács D., Maruscsák (Juhász, 88.) – Pap Zs., Laczkó (Nagy N., 20.). Vezetőedző: Igor Bogdanovics.

Körösladány: Kertész D. – Malkócs (Jánovszki, 78.), Wéber, Dócza, Bakk – Ruzsa, Pusztai (Burai, 46.) – Cservenák (Talpalló, 46.), Zelenyánszki, Czirok – Farkas J. (Csicsely, 62.). Vezetőedző: Ekker Attila.

Ekker Attila: – A szünetben úgy éreztük, hogy visszafordítható a mérkőzés abba a kerékvágásba, amiben a büntető előtt zajlott. Viszont az ellenfél is magasabb sebességi fokozatba kapcsolt, a kicsit csapkodó játékból pedig ők jöttek ki jobban és megérdemelten nyertek.