Közösségi oldalak

Sport

NB II-es bajnokok lettek a Ványai lányok!

Óriási csatában 1–0-ra győzött a Dévaványai SE csapata vasárnap a nagy rivális Berettyóújfalu otthonában, ezzel feltéve a koronát az idei teljesítményre és az utolsó fordulótól függetlenül megnyerte az NB II-es bajnokságot.

Egyetlen találatukat a csapathoz újonnan csatlakozó Vágó Anikó szerezte, akinek neve ismerősen csenghet futsalos berkekben, hiszen korábban NB II.-es gólkirály volt. A 18. percben egy hatalmas Szűcs Beatrix-bravúrt követően (amiből a mérkőzésen rengeteget láthattunk) Vágó a kipattanót a ványai térfél közepéről emelte az ellenfél kapujába, amellyel szemben a kint helyezkedő berettyói kapus tehetetlen volt.

A kimagasló kapusteljesítmény mellett minden pályára lépő dévaványai játékos hatalmasat küzdött, így a nagy nyomás ellenére is megőrizték az eredményt, amellyel bebiztosították első helyüket az NB II-es futsal bajnokság Keleti csoportjában. A Dévaványai SE a nyolcadik sikerét aratta a bajnokságban és a Miskolci Vénusz együttesét négy egységgel megelőzve 26 ponttal áll az első helyen.

A május 9-ei Tóalmás elleni hazai mérkőzésen már annak tudatában léphetnek pályára, hogy az utolsó forduló eredményeitől függetlenül is bajnok a csapat.

A Dévaványai SE bajnokcsapata!