Közösségi oldalak

Belföld

Meddig van még türelme az Előrének a Preisinger team-hez? – Újabb vereség!

Már-már tragikomikus ami a Békéscsaba 1912 Előre NB II-es labdarúgó-csapatával történik Preisinger Sándor irányítása alatt.

A vasárnapi 25. „fejezet” – amely a bajnokság 34. fordulóját jelentette – sem örömóda, pedig akár az is lehetett volna, hiszen a vendéglátó Budaörs semmivel sem mutatott többet, mint a lilák. Azaz mégis: be tudta lőni a büntetőt, ami csabai oldalon nehézséget okozott a hosszabbításban. Ez is árulkodó jel arra, hogy mennyire nem működnek mostanában a dolgok a Kórház utcában.

Fotó: bsc1924.com

77. perc: Büntetőhöz jutott a Budaörs, melyből Pethő Bence a jobb alsó sarokba lőtt, 1–0.
93. perc: Pethő szabálytalansága miatt tizenegyest kapott a Békéscsaba. A labda mögé Lukács állt, aki nem találta el a kaput, pedig már a középkezdésre sem maradt volna idő!

B.M.

NB II-es labdarúgó-mérkőzés

Budaörs SC–Békéscsaba 1912 Előre 1–0 (0–0)
Tatabánya, zárt kapuk mögött
Vezette: Molnár Attila (Király Zsolt, Veres Dániel).
Gólszerző: Pethő (77. – 11-esből).
Sárga lap: Zsidai (10.), Pethő (93.), ill, Kasik (56.), Bora (90.).
Jó: Petneházi, Pethő, ill. Krnács, Bora.

Budaörs: Szabó B. – Menyhárt (Vágó, 90.), Zsidai, Kékesi, Pintér D. – Fényes, Horváth E. (Sajbán Máté, 59.), Petneházi, Molnár T. – Halmai (Halácsi, 76.), Pethő. Vezetőedző: Márkus Tibor

Békéscsaba: Krnács – Horváth P., Fazekas, Bora, Kasik – Kitl, Nagy S., Pantovics (Gránicz, 76.), Szabó P. – Kovács Á. (Lukács, 52.), Paudits. Vezetőedző: Preisinger Sándor.

Márkus Tibor: – Csak időszakonként játszottunk jól, ennek ellenére megvoltak a helyzeteink, de nem sikerült értékesíteni őket. Gratulálok a csapatomnak, mert nagy munkát tettek a mérkőzés megnyerésébe.

Preisinger Sándor: – Ugyanazt tudom mondani, mint az előző mérkőzésünk után. A játék minden elemében felülmúltuk ellenfelünket, de ennyi helyzetet nem lehet kihagyni. Nem tudom, ki szerezhetne gólt a csapatból.