Közösségi oldalak

Sport

Könnyed ladányi siker Tiszaszigeten

Nem okozott gondot a Magyar Kupa második körébe jutás a körösladányi csapatnak, amely „kalandos” mérkőzésen bizonyult jobbnak a Csongrád-Csanád megyei I. osztályban szereplő Tiszasziget otthonában.

 

A Tiszaszigetre telepedő vihar miatt egy órát késett a meccs kezdése. A mély talajú pályán azután a ladányiak akarata érvényesült, ami félórányi játékot követően gólban is megnyilvánult. A vendégek ezen felül két lesgólt is elértek, a szigetieknek csupán momentumaik voltak az első félidőben.

Szünet után egy kiugratásból gyorsan megduplázta előnyét a sárréti alakulat Jánovszki révén. A cserék ellenére is megőrizte tartását, és biztosan tartotta kézben a mérkőzést, a hajrában pedig Raducu közeli fejesével bebiztosította megérdemelt sikerét, a létszámot tekintve megfogyatkozó házigazdák ellen .
Ekker Attila: – Nehéz körülmények között játszottunk, de a hátsó stabilitásunknak köszönhetően végig magabiztosak maradtunk. Biztonsággal szövögethettük a támadásainkat, a lehetőségeink egy részét kihasználtuk, így a sportszerű mérkőzésen, megérdemelten jutottunk tovább.

Magyar Kupa labdarúgó-mérkőzés

Tiszasziget SE–Körösladány MSK 0–3 (0–1)
Tiszasziget, 70 néző
Vezette: Pálfi Bence.
Gólszerző: Raducu (30., 79.), Jánovszki (49.). Kiállítva: Szilágyi N. (68.).

Tiszasziget: Kiss D. – Farkas F., Berger (Szilágyi N., 57.), Tóth I. (Drágity, 57.), Varga G. (Dancsok, 72.) – Bánfi, Papp Á., Bálint, Skribek, Prozlik – Szabó M. (Nagy A., 72.). Edző: Bány Tamás.

Körösladány: Kertész – Talpalló Á. (Csicsely, 68.), Raducu, Zelenyánszki, Krajcsó (Bakk, 46.) – Rajsli, Kisari (Sztankó, 68.) – Czirok, Szilágyi D. (Malkócs, 46.), Szántó B. (Szabó L., 46.) – Jánovszki. Vezetőedző: Ekker Attila.