Közösségi oldalak

Sport

Kiütötte otthonában a Ceglédet a Körösladány

Az Előre után a Körösladány számára is kedves helynek bizonyult Cegléd, ahonnan a sárréti együttes gólzáporos győzelemmel térhetett haza az NB III-as labdarúgó-bajnokság szombati negyedik játéknapját követően.

Nagyszerűbb kezdésről aligha álmodhattak a ladányiak, Wéber büntetőjével és Rajsli szép lövésével bő negyedóra múltán két góllal vezettek. Ezt az előnyt azután magabiztosan tartották is, sőt újabb ziccereik adódtak a meccs lezárására. A házigazdák csak nehezen ocsúdtak, de a félidő hosszabbításában sikerült szépíteniük, igaz a góllal zárult akciót leshelyzet előzte meg.

Az örömük nem tarthatott sokáig, mert a második félidőt ismét nagy elánnal, és Czirok révén góllal indította a Ladány. A széleken ezt követően is labilis volt a Cegléd, ebből pedig további tőkét kovácsolt magának a sárréti együttes a meccs hátralévő részében. Különösen a belső védő, Wéber volt elemében, aki egymaga három találatot vállalt a fölényes győzelemből, de társait sem érheti sem érheti szemrehányás a napi teljesítményért.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Ceglédi VSE–Körösladány MSK 2–7 (1–2)
Cegléd, 300 néző
Vezette: Bálint Dániel (Aczél Tibor, Szabó Richárd).
Gólszerző: Juhász B. (45+2., 79.), ill. Wéber (4. – 11-esből, 75., 89.), Rajsli (17., 71.), Czirok (48.), Farkas J. (82.).

Ceglédi VSE: Zima – Juhász A. (Olgyay, 76.), Fekete K., Schmidtka, Juhász B. – Ványi, Markó (Tóth R., 76.), Ledacs-Kis (Barna, 32.), Petrezselyem (Csontos, 63.) – Oldal, Annus (Takács, 76.). Szakmai igazgató: Széchenyi Márton.

Körösladány MSK: Kertész – Talpalló Á. (Szilágyi, 80.), Raducu, Wéber, Bakk – Zelenyánszki, Pusztai (Szántó, 80.) – Czirok (Szabó L., 80.), Rajsli (Sztankó, 62.), Malkócs – Jánovszki (Farkas J., 62.). Vezetőedző: Ekker Attila.

Ekker Attila: – Általában nem vagyok egy elégedetlen típus, az első félidő második fele mégis hagyott némi kívánni valót maga után. A szünetet követően azonban a fiúk rátettek egy lapáttal, és végül egy sportszerű csapattal szemben magabiztosan nyertük ezt a számunkra fontos mérkőzést.