Közösségi oldalak

Sport

Kiütéses győzelmével bajnok a Körösladány a megye I.-ben

Megye I. osztály, rájátszás, 5. forduló

Felsőház

Orosházi MTK-ULE–Körösladány MSK 2–6 (1–4)
Orosháza, 130 néző. Vezette: Arad megye.
Orosháza: Marunák – Varga P., Dajcs, Kasuba, Vincze, Harangozó, Szabó Á., Gedó, Fehér, Miszlai, Czinkóczi. Csere: Németh R., Csőke, Kovács D., Rácz A. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József.
Körösladány: Nagy B. – Ruzsa, Wéber, Bakk, Farkas J., Szántó, Zelenyánszki, Czirok, Kisari, Talpalló, Burai. Csere: Farkas Zs., Milek, Csicsely, Murvai, Lászik, Szabó M. Edző: Ekker Attila, Futaki Krisztián.
Gólszerző: Miszlai (3., 85.), ill. Burai (17.), Kisari (18., 21.), Wéber (38., 88. – mindkettőt 11-esből), Csicsely (63.).
Negyedórát csúszott a kezdés, mert a látogatók igazolásai ekkorra érkeztek a helyszínre. A kis affér mintha a ladányaiakat zavarta volna meg, legalábbis a korán bekapott gól ezt látszik igazolni. Ám gyorsan magukra találtak, ennek ennek lett a hozománya a fordítás is a félidő közepére. A folytatásban a mindkét csapat, főként a vendégek ízelítőt adtak a korszerű játékból, bár a góljaikat rendre súlyos egyéni hibák előzték meg. A kiváló játékvezetéssel társuló meccs végén megérdemelten ünnepelte bajnoki címét a Körösladány. (B. T.)

Nagyszénás SE–Gyulai TFC 0–3 (0–2)
Nagyszénás, 100 néző. Vezette: Muszka Zoltán.
Nagyszénás: Magony – Godár, Darida, Kolozsvári J., Takács, Kukovecz, Frankó, Kókai Á., Libor, Rafaj, Márk. Csere: Varga Zs., Leszkó, Simon L., Juhász, Liska Zs., Lévai. Edző: Tasi Róbert.
Gyula: Molnár – Nagy S., Szabó Á., Kukla Zs., Nagy G., Kovács Zs., Trescsula, Bánfi, Radics, Palik, Repisky. Csere: Zsilák, Magyar, Oláh A., Kiss T. Edző: Sajben Gábor.
Gólszerző: Nagy G. (27.), Nagy S. (41.), Bánfi (68.).
Mezőnyjátékkal telt a mérkőzés első 15 perce, azt követően fokozatosan átvette az irányítást a gyulai együttes. Nagyobb részben a Szénás térfelén zajlott a játék, miközben a kevés igazi gólhelyzetükből kettőt is kihasználtak a vendégek. Szünet után támadóbban lépett fel a hazai csapat, de gól nem tudott elérni a lehetőségeiből. Azután kiegyenlített lett a játék, kevés helyzettel, de egy szögletből a látogatót tovább növelte előnyét, lezárva a mérkőzést. (A. G.)

Tasi Róbert: – Sajnos nem bírtuk el, hogy rengetegen hiányoztak a csapatból. A támadójátékunk a múlt hetihez hasonlított, közelített a nullához, így megérdemelt vendéggyőzelem született.

Sajben Gábor: – Ennél sokkal jobb játékkal is vesztettünk már pontokat. Ma ez is elég volt a tartalékos ellenfél ellen. További sok sikert a hazai csapatnak! Asztalos Gábor

Okány KSK–Szarvasi FC 5–1 (2–0)
Okány, 200 néző. Vezette: Nagy Zoltán.
Okány: Patka – Szabó R., Mező, Bogár, Bondár, Boros, Kopács, Vincze D., Tokaji, Szalazsán, Tövisháti. Csere: Kurta, Komlósi, Kincses, Komódi, Szarka, Kollát, Baksai. Edző: Szabó László.
Szarvas: Kasik – Bány, Zima, Polonszki, Czvalinga, Pilán, Deli, Kiri M., Juhász, Simon R., Styecz. Csere: Babák, Truczka, Magyar, Furár, Zahorán, Moleri, Lénárt. Edző: Somogyi János.
Gólszerző: Bondár (28.), Tokaji (42., 61., 90.), Kopács (54.), ill. Bány (83.).
A hazaiak kezdettől nagyon fegyelmezett és koncentrált játékkal rukkoltak ki az esélyesebb vendégek ellen. A szarvasiak támadtak többet, de az Okány kontratámadásai ezúttal nagyon jól sültek el. Előbb Bondár Attila talált egy ilyen akció végén a látogatók kapujába, majd a félidő előtt Tokaji növelte kétgólosra a hazai előnyt. A második játékrészben még intenzívebben támadott a vendégcsapat, ami által egyre többször nyílt ki hátul, ezt pedig remekül használták ki a sárrétiek, így Kopács és Tokaji újabb góljaival már négyre nőtt az előnyük, amit csak Bány szépségdíjas szabadrúgás gólja kozmetikázott. A lefújás előtt Tokaji tette fel az i-re a pontot, amivel mesterhármast ért el. Összességében ezen a napon reális eredmény született a látottak alapján. (V. R.)

Szabó László: – Az egész csapaton érződött a győzni akarás, remek hozzáállással, kitűnő győzelmet arattunk Kopács és Tokaji vezérletével. Köszönjük a vendéglátást Ásós Gézának!

Somogyi János: – Remélem, egyszer, s mindenkorra megérti az összes játékosom, hogy ötven-hatvan százalékos hozzáállással nem tudunk mérkőzést nyerni. Gratulálok az Okánynak! Varju Richárd

Alsóház

Jamina SE–Gyomaendrődi FC 2–2 (1–0)
Békéscsaba, 50 néző. Vezette: Jakab József.
Jamina: Démusz – Horváth M., Kardos T., Okos (Leszkó), Lipták-Pikó, Miklya, Kardos L., Szaszák, Papp D. (Zelenyánszki A.), Bereczki (Németh), Bencsik. Edző: Pozsár Gábor.
Gyomaendrőd: Soczó – Bartik, Valach, Szilágyi B. (Kovács A.), Pásztor, Szabó P., Dávid (Egri), Barna V., Piss, Hanea, Sebők. Edző: Kovács Gyula.
Gólszerző: Miklya (40.), Bereczki (56.), ill. Barna V. (47.), Sebők (73.).
A hazaiak jelentős mezőnyfölénye csak az első félidő végén járt eredménnyel, amikor is Miklya egy kavarodás után megszerezte a vezetést. A második játékrész elején – kihasználva a hazaiak rendezetlenségét – egalizáltak a vendégek. Ekkor már nem mutatkozott jelentős különbség a felek között, ennek ellenére a házigazdák hamarosan visszavették a vezetést. A hatékonyan kontrázó gyomaendrődieknek azonban erre is volt válaszuk, így ponttal távozhattak a Bessenyei utcából. (O. B.)

Pozsár Gábor: – Kellemetlen, gyors csapat ellen játszottunk. Lehetőségeinkhez mérten mindent megtettünk. Összességében reális eredmény született.

Kovács Gyula: – Az első félidőben nagyon pontatlanul játszottunk. Pár játékosomnak még a feje alatt volt a kispárna. Ettől függetlenül megvoltak a helyzetek, de az első félidő a hazaiaké volt. A szünet után változtattunk egy-két poszton és ekkor már elfogadható volt a játék és ez eredményezte a döntetlent. Orodán Bertold

A rutinos Jaminai csapat nem bírt a szervezetten játszó gyomaendrődiekkel! Fotó: Erdős Csaba

Szeghalmi FC–Sarkadi KLE 7–0 (4–0)
Szeghalom, 100 néző. Vezette: Kovács Antal.
Szeghalom: Nagy Sz. – Tatár, László L., Takács J., Marton, László A., Boruzs K., Seres, Cserna R., Tófalvi, Vincze. Csere: Fazekas, Szalóczi, Barna, Hajdú, Szabó G., Mészáros. Edző: Boruzs István.
Sarkad: Sándor – Képíró, Oláh G., Kovács I., Jánki I., Szilágyi L., Farkas M., Erdei, Szabó G., Hrabovszki, Mezei. Csere: Hollósi, Diósi, Jánki M., Kálló, Csiki. Edző: Balogh Csaba.
Gólszerző: Tófalvi (3., 28., 33.), László L. (36., 78.), Szalóczi (65.), Mészáros (85.).
A gyors hazai találat meghatározta a mérkőzés további menetét. A hazaiak támadójátékát a sarkadiak mozgékonyságukkal próbálták ellensúlyozni, de a hibáikra kíméletlenül lecsaptak sárrétiek. A Kinizsi fiataljainak becsületére szóljon, hogy a jelentős hátrányban sem törtek meg és becsülettel küzdöttek, ami ezen a napon ennyire volt elegendő. (Zs. J.)

Boruzs István: – A mérkőzés egyes periódusaiban úgy játszottunk, ahogy a meccs előtt kértem és elterveztük. Jó ütemben sikerült rúgni a gólokat és ezzel a múlt heti botlást feledtettük. A legjobbakat kívánjuk a sarkadi csapatnak!

Balogh Csaba: – Az első félidőben kritikán aluli játék és borzalmas hozzáállás jellemzett bennünket. A második felvonásban egy kicsivel jobb volt, de sajnos a jól játszó hazaiakkal szemben ez kevésnek bizonyult. Zsombok János

Csabacsűdi GYLSE–Szabadkígyósi SZSC 6–0 (2–0)
Csabacsűd, 150 néző. Vezette: Gyuga Zsolt.
Csabacsűd: Rohony – Sovány (Kiss G.), Kasik (Styecz), Pecznik, Bakró (Mojzsis), Endrefalvi, Viszkok Cs., Rafaj, Sándor (Gyurik), Viszkok D., Urbancsok (Pecnyik). Edző: Sechna Gábor, Kiri Mihály.
Szabadkígyós: Jakab – Alb, Frankó, Molnár M. (Lukács), Ancsin, Szabó Z., Nagy D., Faragó, Mohácsi, Maglóczki, Ökrös. Játékos-edző: Szabó Zoltán.
Gólszerző: Bakró (4.), Rafaj (20.), Endrefalvi (56., 87.), Urbancsok (62.), Pecznik (66.).

Fotó: Babák Zoltán

Megye II/A osztály, 20. forduló

Kunágotai TE–Mezőkovácsházi TE 2–4 (2–1)
Kunágota, 140 néző. Vezette: Bakos József.
Kunágota: Csomós – Kiss Cs., Sóstai, Juhász, Multyán P., Kecskés, Sárvári M., Kovács A., Sirkó, Csatlós, Sárvári Á. Csere: Borbély, Balogh E., Hajdú Á., Nagy Zs., Szokircsák. Edző: Multyán Lajos.
Mezőkovácsháza: Tóth K. – Kopócs, Laduver, Györgyi, Mag, Csende, Simondán, Mittnacht, Matuz T., Sódar, Varga G. Csere: Csicsely, Kovács J., Lestyán, Bíró, Kócs, Andrej. Játékos-edző: Bíró Tibor.
Gólszerző: Multyán P. (26.), Kovács A. (30. – 11-esből), ill. Matuz T. (20., 64.), Varga G. (46.), Mag (58.). Kiállítva: Kecskés (70.).
Kiegyenlített első félidőt láthattak a nézők. A vendégek egy fejes góllal szereztek vezetést, amit a szünetig nem érdemtelenül fordítottak meg a bátran játszó hazaiak. A második játékrész első percében Varga távoli lövése megadta az alaphangot a kovácsháziaknak, akik folyamatosan őrölték fel az elfáradó kunágotaiakat, akiknél ráadásul a tavaszi egyik legjobbjuk két sárga után kiszállt. (B. I.)

Multyán Lajos: – Amit az első félidőben felépítettünk, azt a másodikban egy potyagól, és egy könnyű síppal befújt tizenegyes lerombolta.

Bíró Tibor: – Az első félidőben ránk ijesztett a hazai csapat, amely megérdemelten szerezte meg a vezetést. A félidőben rendeztük a sorainkat és a szünet után ha nem is szép játékkal, de akarattal megérdemelten húztuk be a mérkőzést. M. L.

Mezőmegyer SE–Orosházi MTK-Rákóczi 6–0 (3–0)
Mezőmegyer, 100 néző. Vezette: Tóth Imre.
Mezőmegyer: Kun – Kecskeméti, Kovács P., Horváth B., Benyó N., Balogh M., Séllei, Mengyán, Pusztai, Balog K., Tóth G. Csere: Szabó T., Barkász, Nyúl, Megyeri, Antal, Pribelszki. Edző: Zsiros György.
Orosháza: Dobozi – Janicsek, Elekes, Szabó Gy., Bok, Ordó, Selmeczy, Kádár, Kocsis, Halász, Nalesnyik. Csere: Dobi B., Tóth-Kása, Nagy D. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József.
Gólszerző: Kecskeméti (15.), Balogh M. (24., 26., 47.), Benyó N. (61.), Balog K. (78.).
A szerdai kupasikert követően több alapemberét is nélkülözte a megyeri együttes. Ennek ellenére közepes teljesítménnyel is magabiztosan hozta le a mérkőzést, mert a góllövőlista élén álló Balogh Milán vezérletével kíméletlenül kihasználta az orosházi védelem megingásait. (G. J.)

Zsiros György: – A Magyar Kupa-meccs után pihentetni kellett egy-két játékost, így bizalmat szavazhattunk azoknak, akik eddig kevesebbet játszottak, amit meg is háláltak. Fél gőzzel játszottunk és ilyen arányban is megérdemelt a győzelmünk.

Buza Barnabás, Kvasznovszky József: – A hazai csapat könyörtelenül kihasználta a védekezésünkben elkövetett hibáinkat és így megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. G. J.

Csanádapácai EFC–Medgyesbodzás SE 0–5 (0–3)
Csanádapáca, 90 néző. Vezette: Fekete Zoltán.
Csanádapáca: Csonka – Bajczer, Haba, Mag, Juhász, Göcző, Bozsó M., Rakonczai, Szűcs, Kasza, Tofan. Csere: Vígh, Mazula, Erdélyi, Aszalós, Tassi Zs. Edző: Szikora Pál.
Medgyesbodzás: Véha – Kelemen, Juhász, Dunai, Balogh G., Serbán, Kovács Zs., Sódar, Deák A., Novák, Varga V. Csere: Csepregi, Mohácsi, Friderikusz. Edző: Mazán Zoltán.
Gólszerző: Dunai (12.), Kovács Zs. (26.), Sódar (36.), Kelemen (67.), Juhász (90.).
A mérsékeltebb teljesítményt nyújtó apácaiak már az elején hátrányba kerültek, ami a fiatal csapatuknak az önbizalmát is aláásta. A támadólag fellépő bodzásiak már a szünetre tekintélyes előnyt szereztek, amit a folytatásban magabiztos játékkal növeltek tovább és a látottak alapján ilyen arányú győzelmük is megérdemelt. (Gy. F.)

Szikora Pál: – Nagyon gyenge teljesítmény részünkről, kiváló támadójáték a vendégektől. Az eredmény önmagáért beszél.

Mazán Zoltán: – Jól kezdtük a mérkőzést, és ennek eredményeképpen sikerült az első gólt bevinnünk az első negyedórában, ami meghatározta az egész mérkőzés kimenetelét. Végig kezünkben tartottuk a meccset, megérdemelt győzelmet arattunk. Sz. P.

Végegyházi SE–Dévaványai SE 4–0 (2–0)
Gyula, 30 néző. Vezette: Fűri Imre.
Végegyháza: Oláh Z. – Répási, Szász, Dajcs, Zsuzsa, Bagyinszki, Bozsó, Dócza, Tanner, Mátó, Szlovák. Csere: Németh D., Lugasi J., Lugasi M., Gazsi, Solymoskövi, Kurta, Kocsis B. Edző: Balázs József.
Dévaványa: Szász – Végh, Papp K., Gál, Katona, Szabó E., Horváth B., Feke, Szarka, Somogyi, Papp V. Csere: Elek, Bereczki, Szeifert, Pelyva, Nagy I. Játékos-edző: Bereczki Árpád.
Gólszerző: Bagyinszki (19. – 11-esből), Tanner (28.), Szarka (65. – öngól), Bozsó (87.).
Alkalmi otthonában kezdettől támadólag lépett fel a Végegyháza, amely az első félidőben a két gólja mellett további ziccereket hibázott el. A biztos vezetése birtokában szünet után visszább vett egy sebességi fokozatot a listavezető, de így is növelni tudta előnyét, és végül simán hozta a számára kötelező győzelmet. (O. I.)

Balázs József: – Az első félidőben jól futballoztunk, akár több góllal is vezethettünk volna viszont a másodikban kicsit visszább vettünk, de a győzelem nem forgott veszélyben.

Bereczki Árpád: – Megérdemelt hazai győzelem született. A fordulópontokból rosszul jöttünk ki, amit a rutinos hazaiak kihasználtak a fiataljaink ellen. Gratulálok a hazaiaknak!

Dobozi SE–Békéscsabai MÁV SE 3–1 (2–1)
Doboz, 80 néző. Vezette: Baczovszki Attila.
Doboz: Barabás – Somogyi, Szabó A., Pojendán, Sztojka Zs., Tímári, Szabó L., Barcsay, Szigeti J., Sztojka N., Roszik. Csere: Wagner, Lukucz, Szabó D., Mészáros, Faragó, Hollósi. Játékos-edző: Barcsay Attila.
Békéscsabai MÁV: Bócsik – Lévai, Csanálosi, Mazán, Bánlaki, Morva, Takács K., Zsömbörgi, Vozár, Turcsek, Knyihár. Csere: Sipiczki, Nánási, Takács L., Demeter. Edző: Dohányos Zoltán.
Gólszerző: Pojendán (18.), Sztojka Zs. (39., 75.), ill. Morva (34. – 11-esből). Kiállítva: Sztojka N. (49.), ill. Dohányos Zoltán (71. – a kispadról).
Rendkívül jó iramú, közönségszórakoztató mérkőzést játszottak a csapatok. Férfias küzdelem folyt a pályán, a hazaiak az első félidőben többet tettek annak érdekében, hogy eredményesen zárják a találkozót, ennek lett az eredménye, hogy kétszer is vezetést szereztek a szünetig. A folytatásban a kiállítás visszahozta a vasutasok reményeit. Nyomtak is becsülettel, de a szervezett doboziak védelmét nem tudták átjátszani, sőt a házigazdák a a végjátékhoz közeledve bebiztosították a sikerüket. (T. J.)

Barcsay Attila: – Ezt a nagyszerű győzelmet játékosunk, Lukucz Mihály elhunyt édesapja emlékére ajánljuk.

Dohányos Zoltán: – Megérdemelten nyertek a jobban akaró hazaiak. Mi szégyelljük magunkat a teljesítményünkért. Remélem, az indiszponált játékvezető is így tesz. Tobai László

Mezőhegyesi SE–Békésszentandrási HMSE 2–1 (0–0)
Mezőhegyes, 70 néző. Vezette: Rubás Zoltán.
Mezőhegyes: Varga P. – Jámbor, Varga T., Szabó Zs., Papp M., Zsilák, Isaszegi M., Rotár, Karancsi, Faragó, Isaszegi B. Csere: Czene Z., Balogh D., Boros. Edző: Ács Levente.
Békésszentandrás: Buzás – Bencsik, Olasz István, Filyó, Balázs, Tasi K., Lós, Dernovics, Virág, Olasz Imre, Balogh M. Csere: Mochnács, Sztricskó, Kovács N., Kozák, Romhányi. Játékos-edző: Boér Zsolt.
Gólszerző: Rotár (65.), Papp M. (80.), ill. Lós (67. – 11-esből).
Az első félidőben a hegyesiek irányították a mérkőzést, de a vendégek kontrái több veszélyt hordoztak magukban. Szünet után még inkább domináltak a hazaiak, akik egy megszerzett labdából megszerezték a vezetést. Hamar egalizált a vendégcsapat, melynek akadtak további lehetőségei is, végül azonban a helyzeteivel jobban sáfárkodó, ellenfelét nyomás alatt tartó határvárosiak otthon tartották mindhárom pontot. (V. I.)

Ács Levente: – Nagyon értékes és fontos győzelmet arattunk, viszont mindent a helyén kell kezelni. A játékunkon van még mit csiszolni.

Boér Zsolt: – Méltó ellenfelei voltunk a tavasszal remekül szereplő hazai csapatnak. Több mérkőzéslabdát is elhibáztunk, ha rutinosabbak lennénk, pontokkal távozhattunk volna. Perlaki János

Tótkomlósi TC–Mezőberényi LE 0–4 (0–1)
Tótkomlós, 50 néző. Vezette: Nemczov Márk.
Tótkomlós: Asztalos – Bacsa, Horváth H., Jámbor G., Kocsis, Baliga D., Garai, Abonyi Á., Balogh T., László, Abonyi A. Csere: Keszeli, Stranszky, Borbás, Zádori. Edző: Papp Lajos, László Dávid.
Mezőberény: Balogh L. – Fazekas, Tóth J., Tóth Cs., Kéki, Bereczki, Zsíros, Olej T., Burai, Adamik, Kanó, Benyovszki J. Csere: Jónás, Benyovszki J., Buczkó B., Bondár, Stibán. Edző: Benyovszki Róbert.
Gólszerző: Olej T. (23.), Zsíros (55.), Kanó (61.), Burai Zs. (87.).

Megye II/B osztály, 20. forduló

Battonyai TK–Elek USE 4–2 (2–2)
Battonya, 100 néző. Vezette: Gyebrovszki György.
Battonya: Erdélyi – Varga K., Nagy Gy., Kovács Z., Káló, Janovics, Kiss Z., Molnár R., Kiss D., Hrabovszki, Lipták. Cserék: Nagy II T., Mákos, Ivanov, Gál, Simon C. Játékos-edző: Kovács Zoltán.
Elek: Tar – Bíró, Jepure, Sipos, Oszlács, Rostás, Barthalos, Hotea, Nagy L., Nagy Á., Puporka R. Csere: Kotroczó, Dehelán, Fekete. Edző: Turcsek Zoltán.
Gólszerző: Hrabovszki (37., 60. – 11-esből), Kiss Z. (44.), Nagy Gy. (55.), ill. Rostás (26.), Barthalos (28.).

Gádorosi LSE–Füzesgyarmati SK II 5–2 (3–0)
Gádoros, 50 néző. Vezette: Láza András.
Gádoros: Belanka – Horváth Á., Kuli, Tóbiás, Szokolai, Földesi, Mucsi, Máriás, Szijjártó G., Kovács T., Fejes. Csere: Molnár B., Molnár G., Bús. Edző: Bodzás Ádám.
Füzesgyarmat: Seprenyi – Kovács M., Jónás, Kiss B., Vámos, Polgárdi, Komáromi, Vad, Zs. Nagy, Vígh L., Borbély. Csere: Dóczi, Fábián, Hegedűs. Edző: Fábián Ottó Olivér.
Gólszerző: Kovács T. (7.), Tóbiás (34., 39., 54.), Fejes (59.), ill. Vámos (64. – 11-esből), Borbély (80. – 11-esből).

Kaszaper FC–Köröstarcsai KSK 1–5 (0–0)
Kaszaper, 50 néző. Vezette: Sándor Gergő.
Kaszaper: Fejes – Simon, Kőszegi, Berényi, Buczku, Kasza, Csenki, Hatfaludy, Garamvölgyi, Bordás M., Pónya. Csere: Petrics G., Toll, Petrics R., Forgó. Edző: Bordás Sándor.
Köröstarcsa: Tóth G. – Varga L., Puskás, Nyeste M., Szivák, Farkas Gy., Balogh Á., Keresztesi J., Vincze Gy., Hajdú, Mészáros. Csere: Andrejsi, Vincze D. Játékos-edző: Farkas Gyula.
Gólszerző: Simon B. (73. – 11-esből), ill. Hajdú (47., 64., 68.), Vincze D. (66.), Szivák (71.).

Kétegyházi SE–Csorvási SK 0–0 (0–0)
Kétegyháza, 70 néző. Vezette: Zahorán János.
Kétegyháza: Tapasztó – Medgyesi, Kukla Á., Fettik, Kajári, Grósz, Simon, Bácsi, Durkó M., Dohányos, Jova. Csere: Serfőző, Lengyel, Szucsán, Krisán, Szegedi. Edző: Szegedi Ferenc.
Csorvás: Maczák – Lengyel, Simon N., Szemenyei, Hrncsjár, Csicsely, Csábi, Varga A., Gerda V., Könyves, Gerda T. Csere: Fabulya, Ruszin, Krámli, Szatmári B. Edző: Zsiga Róbert.
Kiállítva: Csicsely (20.).

A Körösladány MSK II–Újkígyós FC mérkőzés elmarat.

Kevermes SE–Békési FC 1–3 (1–0)
Kevermes, 90 néző. Vezette: Hajdú Dávid.
Kevermes: Horváth S. – Kukla L., Rung, Plástyik, Barna, Szabó T., ifj. Bauer, Pain, Lakatos S., Kukla D., Puporka. Csere: Orbán, Recski, Mag Z., id. Bauer. Edző: Botás Attila.
Békés: Takács M. – Kis J., Minya, Reszelő J., Reszelő D., D. Nagy, Római J., Kardos I., Kovács L., Laukó, Mracskó. Csere: Domokos, Antal, Székely, Római T., Csikós, Balázs. Edző: Fekete Mihály.
Gólszerző: Puporka (22.), ill. Reszelő J. (55., 73.), Kardos I. (68.).

Lőkösháza KSK–Kondorosi TE 0–1 (0–1)
Lőkösháza, 60 néző. Vezette: Barta Tibor.
Lőkösháza: Számel – Hrobár, Pusztai, Molnár Zs., Takács, Lakatos E., Kolozsi, Bessenyei, Balázs M., Czernó, Lőrinc. Játékos-edző: Lakatos Erhard.
Kondoros: Gritta – Menárik I., Schneider (Pusztai), Bákai A., Bákai B. (Szebegyinszki B.), Tusjak, Hanyecz, Paluska, Arnótzky (Gombár), Rafaj, Szigeti (Varga E.). Edző: Janis János.
Gólszerző: Bákai B. (18.). Kiállítva: Gábor (90.).

Megye III. osztály, 23. forduló

Sarkadkeresztúri SE–Zsadány KSE 5–0 (3–0)
Sarkadkeresztúr, 60 néző. Vezette: Nagy Gábor.
Sarkadkeresztúr: Kovács Z. – Patka J., Tóth I., Rozsi, Zsoldos, Molnár M., ifj. Zsoldos, Szalazsán, Szabó Milán, Nikula, Szabó II M. Csere: Berecki, Pulyka, Szilágyi Z., Tóth I. F., Szabó I M., Kóra. Játékos-edző: Szabó I Mózes.
Zsadány: Hoffmann – Bakó K., Barta, Szűcs J., Csongrádi, Fürj, Szilágyi K., Csige, Bakó A., Komódi, Györösi. Csere: Tóth P., Máté, Kollár G. Edző: Czimbalmos Imre.
Gólszerző: Molnár M. (24. – 11-esből), Zsoldos (27., 31., 88.), Szalazsán R. (50.).

Kötegyáni FC–Kamuti SK 0–5 (0–2)
Kötegyán, 20 néző. Vezette: Vágási Pál.
Kötegyán: Kiss S. – Zdolik, Martinecz, Gyebrovszki, Ruzsa R., Ungor, Füstös, Bálint, Szűcs P., Berke, Tóth A. Csere: Csiki, Fazekas, Szűcs Z. Edző: Gurzó Sándor.
Kamut: Takács – Krizsán, Tóth F., Szabó Gy., Tusjak, Dananaj P., Bán, Máté, Németh M., Szalkai, Fulajtár. Csere: Gulyás, Szűcs, Pocsai, Tarkovács, Csávás. Edző: Galát Pál.
Gólszerző: Bán (19.), Tusjak (30., 79.), Pocsai (66.), Fulajtár (72.).

Vésztői TK–Telekgerendási LSC 2–3 (2–2)
Vésztő, 100 néző. Vezette: Pusztai Zoltán.
Vésztő: Kubinszki – Balázs, Márki-Kira Á., Szőke, Varga T., Lázár T., Tukacs, Szabó Sz., Papp L., Varga S., Bradák. Csere: Gurmai, Papp B., Szepesi. Szakmai vezető: Szabó Sándor.
Telekgerendás: Jámbor – Spitzer, Szabó K., Andó, Hrabovszki J., Kovács M., Ránkli M., Tímár, Orjestyik, Kovács I., Nyemcsok. Csere: Marik, Kertész. Edző: Onáka Zoltán.
Gólszerző: Bradák (16.), Varga S. (41.), ill. Kovács I. (5.), Ránkli M. (36.), Szabó K. (83.).

Mezőmegyer SE II–Gerlai SE 7–2 (3–1)
Mezőmegyer, 50 néző. Vezette: Sándor Imre.
Mezőmegyer II: Szalkai – Frisnyicz, Moka, Erdélyi, Papp Á., Tóth M., Zsibrita, Zsidek, Dávid, Kőszáli, Zsombori. Csere: Kerepeczky, Szepesi, Egeresi, Kolláth. Edző: Hajdú Péter.
Gerla: Laurinyecz – Gáspár, Pozsár, Rieger, Orodán, Szepsi, Csontos, Kovács P., Sóvári, Mucsi, Vrbovszki. Csere: Kiss Z., Egeresi. Játékos-edzők: Kovács Péter, Mucsi Péter.
Gólszerző: Kőszáli (4., 17.), Frisnyicz (16.), Egeresi (57.), Kerepeczky (68., 73., 82.), ill. Vrbovszki (3.), Csontos (83.). Kiállítva: Mucsi (53.).

Magyarbánhegyesi FC–Békéssámsoni SK 8–1 (5–0)
Magyarbánhegyes, 80 néző. Vezette: Jakab József.
Magyarbánhegyes: Németh I. – Balázs, Varga P., Vágási, Racs, Kormányos Kristóf, Hegedűs, Kopócs, Bozsár, Matuz, Szőke. Cserék: Hankó, Kormányos Károly, Matúz, Földi. Edző: Kintner János.
Békéssámson: Atyimás – Harsányi Tamás, Vörös, Baliga I., Kenéz L., Valki, Csenki, Kriván, Fóris, Godó Á., Baliga A. Csere: Magyar, Harsányi Tibor. Játékos-edző: Godó Imre.
Gólszerző: Kormányos Kristóf (15., 20., 43., 67.), Kopócs (35., 42., 53., 83. – 11-esből), ill. Csenki (71.).

A Medgyesegyháza SE–Pusztaföldvári SZSE mérkőzés elmaradt, mert a vendégek nem tudtak kiállni.