Közösségi oldalak

Sport

Képtelenek voltak a kapuba találni a Füzesgyarmatiak

Ezen a mérkőzésen minden labda kifelé pattant Fotó: Erdős Csaba

Harmadik olyan őszi hazai mérkőzését tudta maga mögött a Füzesgyarmati SK NB III-as labdarúgócsapata, amelyiken nem születik gól. A hazaiak hiába „nyomták” végig a kiesés által veszélyeztetett Tállya elleni vasárnapi mérkőzést, képtelenek voltak a kapuba találni, az egy ponttal viszont vajmi keveset tudnak kozmetikázni az idényen.

Eseménytelen első félidőt láthatott a publikum. A hazaiak kezdeményeztek többet, akadtak gólszerzési lehetőségeik is, de meddőnek bizonyult a támadójátékuk, a tállyaiak szervezetten védték kapujukat a góltól.

Szünet után sem állt be látványos változás a hazaiak játékába. Még nagyobb lehetőségek adódtak a hazai támadók előtt, de a kapu előtt mintha meg lettek volna babonázva ezen a napon, így azután maradt a gól nélküli döntetlen, amit a vendégek győzelemként élhettek meg.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Füzesgyarmati SK–Tállya KSE 0–0
Füzesgyarmat, 300 néző
Vezette: Gál Péter (Kulcsár Dániel, Piskóczi Viktor).

Füzesgyarmat: Ferenczi – Achim S. (Karikás, 70.), Lippai, Raducu, Pataki (Szántó, 83.) – Oltean, Achim Á. – Borbély (Szilágyi, 70.), Hussein, Molnár M. – Popescu. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Szabados Tamás.

Tállya: Tarr – Bihari, Rubish, Nyitrai, Csávás – Demkó (Balogh G., 61.), Varga K., Minczér (Mezőssy, 58.), Kulcsár – Kovács N. (Ondó, 72.), Motkó. Edző: Lasztóczi Péter.

Boros Tibor: – Tisztában voltam vele, hogy az eredménytelenségünk miatt igen görcsös a csapatom, sajnos a mai találkozó a megoldásban sokat nem segített. Szünet után már olyan helyzeteket is elhibáztunk, amiknél nem hittem a szememnek.