Jobban használta ki a helyzeteit a Vasas

Fotó: Milyó Pál

A Merkantil Bank Liga NB II-es labdarúgó-bajnokság vasárnapi 11. fordulója keretében az aranyéremre legesélyesebbnek tartott Vasas látogatott a Kórház utcai Stadionba. Bár a Békéscsaba 1912 Előre csapata határozottan előnyére változott az edzőváltás óta, ott még nem tart, hogy másodosztályú szinten sztárokkal teletűzdelt angyalföldi alakulattal felvehesse a versenyt. A fővárosiak célfocival mindhárom pontot begyűjtötték.


15. perc: Hinora végzett el szabadrúgás, a 16-os sarkáról, és a mélységből érkező Bobál Gergely 9 méterről fejelt kapu jobb oldalába, 0–1.
65. perc: Pátkait akadályozta a kifutó Czinanó, amiért a kapus sárgát kapott, a játékvezető pedig a 11-es pontra mutatott. A büntetőt Radó nagy erővel jobbal a jobb felső sarokba bombázta, 0–2.
82. perc: Berecz passzolt vissza az alapvonal közeléből, a csereként beállt Pátkai pedig jobbal a jobb alsó sarokba lőtt, 0–3.

NB II-es labdarúgó-mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre–Vasas FC 0–3 (0–1)
Békéscsaba, 1160 néző
Vezette: Szigetvári Márk (Varga Gábor, Tőkés Róbert).
Gólszerző: Bobál G. (15.), Radó (65. – 11-esből), Pátkai (82.).ű
Sárga lap: Szabó P. (23.), Kitl (53.), ill. Hinora (23.), Pekár (57.), Otigba (78.).

Békéscsaba: Czinanó – Puskás, Albert, Farkas M., Kitl (Nagy S., 74.) – Horváth P. (Gránicz, 69.), Sipos, Király, Szabó P. (Pantovics, 60.) – Máris (Kovács Á., 74.), Lukács (Varga Sz., 60.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

Vasas: Jova – Szivacski, Iyinbor, Otigba, Silye – Márkvárt (Pátkai, 60.), Pekár (Szilágyi Sz., 86.), Berecz – Radó (Terbe, 79.), Bobál G. (Feczesin, 60.), Hinora (Hidi, 46.). Vezetőedző: Kuttor Attila.Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!