Közösségi oldalak

Sport

Gyarmati vereség Monoron

Fotó: Gidai Piroska

Négy hetes veretlenségi szériáját zárta le Monoron vasárnap a Füzesgyarmat NB III.-as csapata. A piros-fehérek durva egyéni hibákból kerültek kétgólos hátrányba az első játékrész során, amit szünet után már csak kozmetikázni tudtak, de azért nem osztottak pontot.

Az első félidőben kiegyenlített játék folyt, mígnem egy potyagóllal vezetést szerzett a hazai együttes. Kapitányuk kapitális hibája után látványosan megzavarodtak a sárrétiek, ennek volt a hozománya a monoriak újabb találata, akik ezúttal az egyik védő megingását használták ki. A jelentős hátrány ellenére a szünetben rendezték soraikat a látogatók. Több veszélyes támadást vezettek, azonban egy kontratámadásból ismét ők kaptak gólt. Sándor révén gyorsan válaszoltak, a folytatásban több ígéretes lehetőségük volt a felzárkózásra, igaz a monoriak kontráiban is benne volt a veszély. Összességében a gyarmatiak túl sokat hibáztak ahhoz, hogy ilyen találkozón pontot, pontokat szerezhessenek.

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés

Monor SE–Füzesgyarmati SK 3–1 (2–0)
Monor, 150 néző
Vezette: Baranyai Dávid Mihály (Juhász László, Molnár Alex).
Gólszerző: Puskás (18.), Hulicsár (30.), Horváth L. (58.), ill. Sándor (59.).

Monor SE: Bozsó – Kávai (Rajnai, 67.), Kocsis, Agóts (Szin, 75.), Puskás N. – Szabó Cs., Juhász – Farkas Á., Hulicsár (Knolmár, 75.), Kovács D. (Urbán, 67.) – Horváth L. (Rácz, 62.). Vezetőedző: Halgas István.

Füzesgyarmati SK: Fildan – Soós, Csáki, Bódis, Kiss P. – Mező, Bartók – Achim S., Kis Sz. (Marozsán, 85.), Szabó B. (Szakács, 67.) – Sándor. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Szabados Tamás.

Boros Tibor: – A hazaiak teljesen megérdemelték a győzelmet, de még egyik ellenfél sem vétett ellenünk ennyi kapitális hibát. Mindez arról is árulkodik, hogy mi mit vittünk ma ki a pályára!