Közösségi oldalak

Sport

Gól nélküli mérkőzésen debütált hazai pályán a Füzesgyarmat

Popescu (b) fejel kapura Fotó: Erdős Kiara

Gól nélküli mérkőzésen debütált hazai pályán a Füzesgyarmati SK NB III-as labdarúgócsapata, amely nem túl változatos 90 perc során osztozott meg a pontokon a nyáron jelentősen megerősített Putnokkal.

Az első félidőben mindkét együttes rendkívül mérsékelt teljesítményt nyújtott, inkább a tekintély kivívásán volt a hangsúly, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. Szünetben hármat is cserélt a hazai stáb, hogy felpörgesse csapatát. Valamivel aktívabbá is vált a sárréti alakulat, de a támadójátékába sok hiba csúszott, ezért be kellett érnie az egyik ponttal, a kevés veszélyt jelentő borsodiakkal szemben.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Füzesgyarmati SK–Putnok FC 0–0
Füzesgyarmat, 80 néző
Vezette: Kakuk Szabolcs (Kovács Zoltán, Takács István).
Jó: Fildan, Achim Á., ill. Takács P., Sághy.

Füzesgyarmat: Fildan – Karikás, Raducu, Szántó (Borbély, 87.), Pataki – Achim Á. – Molnár M. (Nagy Zs., 47.), Oltean, Molnár Sz. (Shadi, 46.), Cigan (Márkus, 87.) – Popescu. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Szabados Tamás.

Putnok: Cserepka – G. Bíró, Sághy, Hadházi (Nádimov. 57.), Dobrovolszki – Takács P. – Kis G. (Madarász, 87.), Buda, Engel (Laczkó, 90.), Vajda – Katona. Edző: Szala Ákos.