Közösségi oldalak

Sport

Folytatta tavaszi döntetlen dömpingjét a Füzesgyarmat

Fotó: Erdős Kiara

A Füzesgyarmati SK NB III-as labdarúgócsapata, két idegenbeli látogatása után a hazai premieren is megosztozott a pontokon aktuális ellenfelével. Ha kapufákban mérik a mérkőzést, akkor a piros-fehérek megnyerik a 23. játéknapra kisorsolt Jászberény elleni meccsüket, a gólokkal viszont mindkét oldal adós maradt.

Alacsony színvonal, sok hiba, kevés lehetőség és viharos erejű szél jellemezte a mérkőzést. Az első félidőben a gyarmati kapusnak, Filadannak egyetlen lövést kellett hatástalanítania a 28. percben, kollégáját pedig két esetben is a kapufa segítette ki. A 32. percben Bukor 16 m-es lövése, nyolc minutával később egy szélről középre szálló labdánál Cigan erőből megfejelt lökete landolt a „kereten”.

Szünet után a változatosság kedvéért a szél által segített jászberényiek is lőttek egy kapufát, összességében azonban a játék a korábbi mederben folyt. Mindkét félidőben az a fél tudott némi fölényt kialakítani, amelyik a szél támogatását is élvezte. Összességében kevés ötlet jellemezte a csapatok támadójátékát, ezért a gól nélküli eredmény nem jár távol a 90 perc történéseitől.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Füzesgyarmati SK–Jászberényi FC 0–0
Füzesgyarmat, 110 néző
Vezette: Práth Dávid (Sztányi Tibor, Vilmányi Simon).

Füzesgyarmat: Fildan – Pohl, Toca, Lippai, Pataki – Cigan, Oltean, Hussein, Borbély – Bukor (Bartók, 67.), Popescu.
Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Szabados Tamás.

Jászberény: Menczeles – László, Tóth O., Erdős, Sárossy – Balla, Szanyi, Nagy Sz. (Izsold, 77.) – Szőllősi – Németh (Muhari, 77.), Szanku (Kurunczi, 90.). Vezetőedző: Német Gyula.

Boros Tibor: – A tizenegy döntetlennel még nem állítottuk be a klubcsúcsunkat, de jó úton járunk hozzá…