Közösségi oldalak

Sport

Elkezdődött a felkészülés a Békéscsabai Előre NKSE-nél

Elkezdődött a felkészülés a Békéscsabai Előre NKSE-nél

A mai napon Paláncz György elnök köszöntötte a Békéscsabai Előre NKSE felnőtt csapat tagjait. Bemutatta az új játékosokat (Horváth Gréta, Termány Rita, Marina Razum, Marija Agbaba) és a szakmai stábot.

Kiemelte, hogy egy sikeres év után ismét új feladat elött állunk. Bízik benne, hogy a befektetett munka hosszú távon meghozza az eredményt és stabil tagja lesz Békéscsaba az NBI-nek. Mátéfi Eszter szakmai igazgató köszöntőjében elmondta:

Nem volt könnyű évünk, de sikerült elérni a célunkat. Most újabb feladat elött állunk fontos, hogy minden egyes mérkőzésből a legtöbbet kell kihozni. Örülök, hogy több rutinos játékossal kiegészült a csapat, ami nagy segítség a számunkra. A jövőt illetően bizakodó vagyok. Jól dolgoztunk az elmúlt évben, ezt kell tovább folytatni. A legfontosabb, hogy közösen jó csapatot alkossunk.

Papp Bálint vezetőedző:

A jelenlegi keret 17 játékosból áll, melyet szeretnénk még tovább erősíteni. A hetet felmérésekkel kezdjük, de az elmúlt három hétben, már mindenki dolgozott egyéni program szerint. Fontos, hogy mindenki a saját feladatára összpontosítson és minél ügyesebben dolgozzon, hiszen nagy az elvárás felénk. Egységesnek kell lennünk, hiszen akkor tudunk azon az úton haladni, ami eredményhez vezet. A következő két hétben Békéscsabán edzünk, 2022.július 24-30. Hajdúnánáson veszünk részt edzőtáborban. 2022. július 30-án 12.00 órától Eger csapatával lesz edzőmérkőzésünk.

Paláncz György elnök köszöntötte a Békéscsabai Előre NKSE felnőtt csapat tagjait

További edzőmérkőzések:

  • 2022. augusztus 4-5. Romániában torna (Zilah)
  • 2022.augusztus 9. 18.00 Békéscsaba – Debrecen
  • 2022. augusztus 13. Kozármisleny – Békéscsaba
  • 2022. augusztus 19-20. II. Szabó Károly emléktorna

Augusztus utolsó hetében lesz még egy edzőmérkőzés. Rendkívüli az idei bajnokság lebonyolítása is: október végéig 5 fordulót játszanak, majd december elején folytatják az Európa Bajnokság miatt. A köztes időszakban természetesen lesznek edzőmérkőzések.